@h8u ani ja som nemala tazsieho nikdy a zas nie som velryba (profil - 70 kg, realita - 60 kg), to je v pohode, lebo pokial ti chalani fakt nesypu a neposilkuji, tak v mladom veku zvyknu mat rychlejsi metabolizmus ako zeny vseobecne, plus zenam este zavazia vacsie prsia a zadok a boky
dakujem za obrazky, skoro som si to zacala guuglit
nepacia sa mi chudi chalani! Uz len pri sexe, ked tlacia bedrove kosti, to je desné!! takze radsej vacsich chlapov ale zase uplny tucko nech to nie je
teda, postava nezvykne byť rozhodujúca, ale nemám rada keď je chlap príliš svalnatý, lebo to znamená, že trávi veľa času cvičením a veľku časť jeho hlavy to zaberá a tak a to fákt nechcem, a ešte je fajn keď je taký makkučký nó
O ottermode po BUILT..... fuj neznášam ked je chlap suchý alebo naopak zase taký ako tam že skinnyfat alebo ed hrá formu že ma svaly a ma take brucho ako tam na druhom dole z lava... keby bol každý ottermode :3
neviem sa rozhodnut medzi druhou a tretou moznostou
respektive sa mi paci viac svalstva ako ma ten druhy, ale zas ten typ postavy co je na tom tretom obrazku sa mi zrovna nepaci. Napriklad Michael Phelps by bol dobry priklad.
a ono je to aj tak v podstate jedno, len proste ide o to aby bolo na tom chlapovi aspon trocha vidno ze sa nejakej sportovej/pohybovej aktivite venuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
veľké svaly sú desivé.
inak nemam konkretnu predstavu, len: nie vela svalov, nie vela tuku
nepacia sa mi chudi chalani! Uz len pri sexe, ked tlacia bedrove kosti, to je desné!! takze radsej vacsich chlapov ale zase uplny tucko nech to nie je
teda, postava nezvykne byť rozhodujúca, ale nemám rada keď je chlap príliš svalnatý, lebo to znamená, že trávi veľa času cvičením a veľku časť jeho hlavy to zaberá a tak a to fákt nechcem, a ešte je fajn keď je taký makkučký nó
Môžem mať chudého,stredného, aj úplného svalovca...
ale nejak mi nevadí ani skinny a ani builtfat
respektive sa mi paci viac svalstva ako ma ten druhy, ale zas ten typ postavy co je na tom tretom obrazku sa mi zrovna nepaci. Napriklad Michael Phelps by bol dobry priklad.
a ono je to aj tak v podstate jedno, len proste ide o to aby bolo na tom chlapovi aspon trocha vidno ze sa nejakej sportovej/pohybovej aktivite venuje.