ako uz bolo spominane...spis?je velmi hlupa otazka...a priatel mojej mamy, este ked spolu zacinali chodit, tak ked zaspala sa jej vecne vypytoval ci spi, az kym sa nezobudila a neodpovedala mu teraz to uz nerobi...
nenavidim ked sa ma dakto prosto pyta a vidi odpoveeeeeeeeed aaaaaaaaaaa to su straaaasne debilne otazky ...
vid "vtip" co mi fotrik stale vravi (chlapik obera jablka na dedine a akurat idu seci do kostola a pytaju sa ho ... no co sused ? oberas? oberas? ..sused: ano uz to bolo potrebne. ide dalsi ... aa sused ! oberas?? .. ano ,uz boli zrele ... dalsi ... fiha sused oberas? ... nie priliepam! )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale co sa tyka tych bezne kladenych otazok...dost ma stve otazka ako: Uz si hore?
No co im na to mam povedat ?
Odpoved: Dobre, a ty?
Otazka: Co mas noveho?
Odpoved: Nic, a ty?
Zabit!!!!!
Nepoviem malé deti, hej, ale môj dvanásť ročný bratranec ma s tým otravuje vždy keď sa s ním rozprávam.
A prečo???
(dej) ... otazka
varite... varis, varis?
idete s rupsakom zo skoly ... z kade ides?
ucite sa ... ucis sa?
kukate telku ... kukas telku?
nenavidim ked sa ma dakto prosto pyta a vidi odpoveeeeeeeeed aaaaaaaaaaa to su straaaasne debilne otazky ...
vid "vtip" co mi fotrik stale vravi (chlapik obera jablka na dedine a akurat idu seci do kostola a pytaju sa ho ... no co sused ? oberas? oberas? ..sused: ano uz to bolo potrebne. ide dalsi ... aa sused ! oberas?? .. ano ,uz boli zrele ... dalsi ... fiha sused oberas? ... nie priliepam! )
ved sa ma pytat: si hore?
tu ich máš plnú ri...ehm