urcite nie so jedina ktorej sa to stava...bezne maju ludia "budik" v hlave. poviete si, ze sa chcete zobudit vtedy a vtedy a tak sa aj stane. mne sa to stava napr a v noci, ked si napr poviem "o druhej sa musim zobudit, musim spravit toto a toto"....stava
nenávidím ,že furt vstanem o pár minút pred budíkom ...potom mám dilemu,či ešte tých pár minút pospať alebo vypnut budik a vstat....väčšinou vypnem budík a spím dalej
ano stava a celkom casto dneskam tiez budik na 7. nejak podvedome v spanku som si vravela že duuufam ze sa mi zas nevypol mobil..a zobudila som sa pozrem mobil vypnuty..
ale ja si casto aj riadim sny alebo si poviem ze no už ma ten sne nebavi tak sa zobudim ..a to mavam veeelmi realne sny
@insomniaa myslím že je to velká uloha podvedomia ... a samozrejme že sa to stáva, každému ... minimálne sa niekomu stalo že sa určite zobudil zopár minút pred budíkom ... mne sa volakedy diali aj také trošku zvláštne veci ( vtedy som sa venoval dosť meditáciám a LD ) ... sníval sa mi sen v ktorom som sa pozrel na hodiny na mobil vo vrecku a dajme tomu že tam bolo 11:23 ( príklad ) keď som sa zobudil a pozrel na hodiny bolo 11:21 ... občas sa mi stávalo že to bol rozdiel len jedna minúta, občas zase pol hodina ... ide o to že som spal minimálne hodinu, dve a v snoch som videl na hodinách reálny čas (zhruba) aký bol v reálnom bdelom stave ... dodnes si to neviem vysvetliť, je to podľa mňa velká uloha podvedomia ktoré má obrovské kvantá informácií v sebe a my nemáme šancu vedome rozumovo vstrebať čo všetko vo vnútri je a ako to funguje...ale tieto biologické rytmy a hodiny su veľmi zaujímavá vec
preco som precitala honenie v hlave ..
noo ja v poslednej dobe vstavam o pol 7 automaticky ..pozriem na budik a vzdy je tak okolo pol 7 a je jedno kedy idem spat
nuž ked som bola malá tak som každé ráno cez vikend pozerávala rozprávky. a tie začínali dosť skoro ráno budík som nemala, ale skoro vždy som sa počas spanku uvedomila že ROZPRAVKY a zobudila som sa a akurat som stihala
ale teraz už potrebujem budík ak chcem načas vstať inak sa sama nezobudím .....
Vlastne áno raz sa mi to stalo.
vtedy som sa zobudil s tým, že sa mi zdá, že už spím akosi dlho a mal by som ísť do roboty. A fakt som sa zobudil okolo času kedy mi mal zvoniť budík a zistil som že som si ho zabudol večer nastaviť
Ale napr. človek keď dlhodobo vstáva o 6. tak aj potom má už tak naučené že o 6. vstane.
A teraz sa mi stane niekedy že vstanem pár minút pred budíkom.
ja nechapem jak to vsetci robite, ja mam nastavene 2 budiky, obi2 vypnem, spim dalej a ked sa zobudim si ani vobec nepamatam, ze mi uz zvonili ne este mat nejake budiky v hlave
som citala, ze sa to da naucit. ze si proste v hlave nastavis "budik" a dokaze sa potom zobudit sama, bez nejakeho kruteho hucania mobilu, a je to tym padom ovela prijemnejsie vstavanie
mne sa to nikdy nepodarilo... snad teda len vtedy, ked som sa v noci vratila pripita zo zurky s vedomim, ze rano musim vstavat lebo nieco mam to sa zobudim hodinu pred budikom este, jak debil
Obyčajná sugescia, stačí si pred spánkom povedať napr.: "Zobudím sa o šiestej" a musíte to hovoriť rozhodne a veriť tomu. Mne sa to podarilo len raz, čo je celkom škoda... Budík mi lezie na nervy
hej ale dneska som zabudla budik a som sa v jeho case zobudila! aj sa mi nestava skoro nikdy zeby som dajak velmi zaspala, skor meskam lebo sa mi potom nechce z postele
@insomniaa Mne to už ďalej nevychádzalo preto, lebo som to nehovoril tak rozhodne. No a ďalej som sa už nesnažil... Ale niekedy ešte skúsim, uvidím či sa podarí
nie ale raz som išla spať strašne najebaná nadránom, ani budík som si nedala a vstala som presne akurát do roboty. zobudila ma moja superzodpovednosť. 8)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale ja si casto aj riadim sny alebo si poviem ze no už ma ten sne nebavi tak sa zobudim ..a to mavam veeelmi realne sny
» www.dailymotion.com/video/xv6i9n_do...
noo ja v poslednej dobe vstavam o pol 7 automaticky ..pozriem na budik a vzdy je tak okolo pol 7 a je jedno kedy idem spat
ale teraz už potrebujem budík ak chcem načas vstať inak sa sama nezobudím .....
vtedy som sa zobudil s tým, že sa mi zdá, že už spím akosi dlho a mal by som ísť do roboty. A fakt som sa zobudil okolo času kedy mi mal zvoniť budík a zistil som že som si ho zabudol večer nastaviť
Ale napr. človek keď dlhodobo vstáva o 6. tak aj potom má už tak naučené že o 6. vstane.
A teraz sa mi stane niekedy že vstanem pár minút pred budíkom.
@11 toto má aj môj frájo. on má asi milión budíkov a aj tak sa zobudí až na to, ako do neho kopem aby si vypol budík
mne sa to nikdy nepodarilo... snad teda len vtedy, ked som sa v noci vratila pripita zo zurky s vedomim, ze rano musim vstavat lebo nieco mam to sa zobudim hodinu pred budikom este, jak debil
Alebo som sa parkrat s hrozou zobudila na to, ze som si zabudla dat budik na piatu, o 4:59.
mňa ma problemy zobudiť aj normalny budik, nie ešte budik v hlave