@pubertslatinocelny že do biela, to ako v tvári?...........moja mati napr. očervenela a triasla sa jej sánka od jedu, kedysi po mne hodila pomaranč a na stene zostal fľak........
@loveistheanswer no to je jasne, Mário je na to ako stvorený, ale keď ja ho má tak strášne rád a všetko mu odpústím somárikovi zlatému...a dnes ma točilal 66janica6 a dala mi 65 adminov ma dve fotky a to aj včera a nič som jej nenapísal, tak ju to muselo riadne dosrať keď to admin nezmazal a dneska znova šálela......filip
@aguri500 u mňa neplaté, ja som naopak vtedy hrozne pokojná, totálny flegmatik, neviem prečo, lebo väčšina býva vtedy nervózna a mne je vtedy všetko jedno
heh ano jasne sak a mojej mame je to aj dnes tak sme ticho ona na nas hulaka a mi racewj ani eodpovedame lebo by hulakala este viac ona je samonasieracia
no túto stratégiu som využívala na základke.alebo som odpovedala s ladovým kludom akoby sa nič nedialo.neverili by ste koľko ľudí a hlavne báb som tým vytočila do nepríčetnosti.
@daciana ten chlapec by zle skončil potom.. to už by bolo štádium kedy nervy ktoré nevykričím, prechádzajú do štádia trieskania do dačoho/dakoho
ale inak k téme, mňa nevytočí keď sa so mnou nebaví, ale keď vidím že rozmýšľa nad niečím úplne iným, keď sa hádame.. alebo keď zdvihne obočie a zatvári sa že: "tak akože dobre, hovor si čo chceš" alebo tým štýlom a úplne najviac ma dožerie keď sa len tak zoberie a odíde z miestnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ale áno, je možné niekoho vytočiť až tak
ked sa chce,všetko sa dá
mlčanie z duše nenávidím, vraždila by som, keď je ten druhý ticho... krvavo, najlepšie tupou sekerou
mlčanie sa často chápe aj ako ignorácia z tvojej strany.....
ale inak k téme, mňa nevytočí keď sa so mnou nebaví, ale keď vidím že rozmýšľa nad niečím úplne iným, keď sa hádame.. alebo keď zdvihne obočie a zatvári sa že: "tak akože dobre, hovor si čo chceš" alebo tým štýlom a úplne najviac ma dožerie keď sa len tak zoberie a odíde z miestnosti
celkom pravdu máš, ked mam kramy viem cloveku vykricat take veci...