Keby môj nevládal, tak by som to vyriešila rozumovými schopnosťami, ako sa na babu patrí - vrieskala by som, vrieskala, vrieskala, až by dotyčný utiekol
do takeho by som sa nezapojila, snazim sa vyhybat takym situaciam.. ked idem s brachom , partiou ci dakymi kamosmi, drzim sa v uzadi aj ked sa take nieco stane (a ze sa aj stalo).. ale kebyze idem iba s mojim frajerom? a ide do husteho? keby bola daka exkluzivna sanca zautocit tak ju vyuzijem.. inak sa o seba bojim
ako že by som sa za neho bila? to by nepomohlo ani jemu, ani mne ale tak niečo by som spravila, prinajhoršom by som zavolala svojich kamarátov aby sa tí druhí stiahli.
Akoze tak 1 percento zien ovlada bojove umenie, a dalsich 99 percent je citlivich a pri bitke vrieskaju a placu a nemaju silu a nepriplietli by sa do bitky, a 99 percent muzov, by v hociakom pripade uz len pre svoj dusevny pocit a uctu k neznemu pohlaviu, tak aj keby ho niaka zena udrie jej to nevracal, jedine keby to bola karateristka a islo by mu o zdravie ale inak si treba povedat....CO SOM KOKOT?...MERIAT SI SILU ZO ZENOU?...to ako keby povie profesionalny tenista FEDERER niakemu chalanovi co hrava na ihrisku pod hrat ferovy zapas...proste rovny rovneho si hlada, spravny muz zene nevrati ani ak mu prijebe pestou
už sa stalo a neverte tomu že chalan nedokáže udrieť dievča vtedy som fajnovú dostala... (priondený napitý feťák...) a potom ešte aj vynadané od priateľa že som sa pred neho postavila... že on by to zvládol sám... a nech si hovorí čí chce.. vždy by som sa ho zastala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ked bol kkt a napriklad ju podvadzal tak nech mu vlepi
a ked ona bola kurva a podvadzala ho nech on vlepi jej, je to to iste
preco by mali byt zeny take slabe?
ja sa bijem rada
alebo tak!
a planujem investiciu do paralyzéra, tak to by snad pomohlo...
mate tu niekto skusenost s paralyzermi? je to dobra vecicka?
@saker