no prvy pozitivny nadhlad na to... to ma tesi. Vies ked vidim tie pohlady babiek na len drziace sa za ruky holky tak nejak si viem predstavit co si asi myslia a co im prebehava hlavou. Nektori su fakt zaskatulkovany a maju aj take nazory. To by som chcela zmenit, ale to sa neda. Kazdy sme aky sme. A komu ten druhy nevyhovuje tak nech sa drzia od seba. Ja sa drzim nejako takto s tym len tolko moj nazor hehe.. pekny den ludia
V pohodičke. Nemám voči 4% menšine žiadne problémy. V civilizovanom svete je to bežný jav keď ide chalan s chalanom, alebo holka s holkou ruka v ruke. Len niektorí slováci sa na to pozerajú ako na niečo choré, prípadne na niečo čo treba liečiť...Slováci sú jednoducho konzervatívny národ a dlho ešte budú. Na vidieku a v menších mestách kde nieje taká veľká miera anonymity určite.
ja proti homosexualom nic nemam,beriem ich normalne a ako ostatnych nevidim v tom ziadny podstatny rozdiel.je mi luto ludi ktory to odsudzuju alebo neprimaju.je to sucast zivota ci uz chceme alebo nie.je to vsetko o tolerancii a pochopeni.mam velmi dobreho kamarata homosexuala a je stasny a v poho...
No proti nim nemam nic pokial sa to mna netyka, vedelo by ma akurat rozhorcit keby mi robil nejaky navrhy. To by som dobre nezobral. Ale ako proti nim samotnym nemam nic, idu si svoje a pokial s tym neotravuju mna su mi ukradnuty, je to ich vec nie moja.
Jedine co odsudzujem je ak chce homosexualny par vychovavat deti, ci uz vlastne co im niekto "spravil" alebo adoptovane. To si myslim ze je chore, hlavne voci tomu dietatu ako bude brane v spolocnosti, v skole, alebo medzi kamaratmi ked povie ze jeho mam je vlastne chlap alebo ze jeho otec je vlastne zena. PEACE
tiez nemam nic proti homosexualom, vecina z nich je fajn, este som nestretla nejakeho, co by nebol,
a It podla mna je v pohode, ak chce homosexualny par vychovavat dieta, aj oni chcu mat predsa normalnu rodinu, nemozu uz za to, ze niektori idiotni ludia to neberu normalne, a hlavne je hlupe, ze svoje blbe nazory prenasaju na deti, ktore si este mozno nevedia uvedomit ,ze sa mylia a urazaju to dieta ktore ma homosexualnych rodicov boze sme v 21. storoci uz by to mohli zacat brat vsetci ludia normalne...nieje to predsa ich vec, tak co im dava to pravo nerespektovat ich?
it v podstate v istom zmysle mas pravdu... ale nie vo vsetkom..s tym rodicovstvom ..fajn budu trpiet deti... ale to le nkoli spolocnosti ... angie2112 ma pravdu ... jej nazor prijimam asi najviac... som rada ze i taketo nazory su... vdaka za vase nazory... a nie len vam dvom ale vsetkym co ste tu
Nemam proti nim nic, ale nesuhlasim s tym, aby vychovavali deti. Nie (len) preto, ako sa na ne budu divat ini, ale hlavne preto, ze podla mna potrebuje dieta na harmonicky rozvoj, aby vyrastlo v plnohodnotneho celeho cloveka, pristup materinsky aj otcovsky. Chlap nenahradi matku a zena otca, a na detoch odmalicka vychovanych v homosexualnych paroch sa to podla mna odrazi. Taketo deti podla mna tiez budu tazsie hladat svoju orientaciu a v ich vzorke bude vacsi priklon k homosexualnym sklonom
Ale len uvedom si to ze za to ze oni chcu mat tiez normalnu rodinu, nemaju kvoli tomu pravo nicit zivot dietata ktore budu vychovavat. Skus sa preniest do reality, a zamysli sa ako by bolo take dieta vnimane ako tvoj spoluziak na zakladnej skole (nie tebou ale spoluziakmi a ucitelmi) , ale na strednej. Skus si predstavit ake by to bolo keby napriklad dievca s dvomi otcami, dotiahla domov prveho frajera co byu na to povedal ? Co by na to povedali jeho rodicia ? Chapes ze ty to mozno akceptujes ale realita je taka ze aspom 80 percent to nechape a stale neakceptuje - a tych 80 percent bude to dieta brat zle, ako nieco menejcenne, budu sa mu vysmievat, odclenovat s kolektviu, odsudzovat. Ja viem ze to nie je jeho vina, ale proste detom to nevysvetlis, pre nich je niekto iny. A nevysvetlis to ani staromodnym starim babkam tzv starej skole . Takze si nemyslim ze to dieta by to malo trpet
moj zazobany bratanec je homosexual a je v pohode ale jemu by som nikdy nedala do opatery dieta.sak on sa nevie postarat ani sam o seba.
podla mna je to v pohode ked vychovavaju deti, ale fakt nech su to rodicia co sa o neho postaraju. ved o to predsa len ide.
a to ze budu ho vyclenovat z kolektivu.napisem to kruto.sak babky umru.a niektore, take pokrokove dokonca uznaju ze je z "inej" rodiny a budu ho brat normalne.sak co generacie sa striedaju a menia sa.mala som spoluziacku co ju vyclenovali ale ja som s nou bola kamoska ved aj to je clovek tak preco sa s nou nekamaratit? a kto to nevedel prekusnut tak sa s nami nebavil sak to bols jeho vec, nam bolo dobre deti zacinaju byt pokrokove, rodicia sice menej ale predsa len su.a babky a dedkovia nebudu s nami dlho to jest po prve a po druhe niektori to vezmu.
ano, ja to chapem, ze vacsina lusi to nechape, toto znelo asi divne ) ale predsa je to len chyba tych 80-tych percent, a nie homosexualnych rodicov, co urobili oni zleho? to ze chceli mat normalny zivot tak ako to citia? chybu robia ty ostatni, to sa vola toleranica, co chyba dnesnemu svetu!!!!!
Angie2112 - uplne suhlasim!je to ich život a ked su takto šťastní,prečo by to tak nemohlo byť.tým že ich odsudzujeme im to len sťažujeme. je to ich volba!!!ich rodicia nemaju žiadnu vinu,veď aj za čo?!su normalny ludia ako ja a ako vy.moj super kamoš je homosexuál a mám ho moc rada a je skvelý!!!!!!!!
homosexualita??? beriem.. ved sama som lesbicka..takze nic proti "nasim", hodnotim gro cloveka podla inych kriterii ako je to, ci som hetacka alebo lesbicka....takze tolko...
angie mas moje sympatie, IT to je vsetko Tvoj nazor a neberiem Ti ho, ale mame na vsetko take iste pravo ako hetaci, sme vsetci na jednej lodi..aj co sa tyka deti...vdakaa
som teply no a co ma byt? som preto horsi? a tu ako niekto spominal ze mu to neva dokym ho nezacne nejaky teply balit ... otazka a preco by ta mal niekto balit? si myslis ze sme na to odkazany?okrem toho tie det...ak nejake deti napr. z detskeho domova vychovava homosexualny par....nebude sa mu taszie sa tazsie hladat to isto nie . .ani ja som sa nehladal . .ja mam prirodzene hetero rodicov... .je to o tom ako sa clovek natrodi jasne? neuznavam ludi co homosexualitu odsudzuju to by som ja mohol odsudzovat heterosexualitu...myslim z mojho pohladu . .a a k tomu ja som v zivote nikomu nic zle neurobil (no v zivote je silne slovo) ale ludia by ma nemali sudit podla toho ze som gay ale podla toho ako sa spravam a aky som . .a nie to s kym spavam to je moja osobna vec! mna tiez ostatny netrapia
ved to je vlastne isty druh rasizmu, ked ludia odsudzuju homosexualov...a co ze su ludia ini? predstavte si ze citite nieco ine ako ostatni ludia...jednoducho sa to neda zmenit a co na tom urobite? nikomu by to nemalo vadit...pretoze to je osobna vec a vec jednotlivca...a nik nema pravo odsudzovat ho za to akym je....
jeden z mojich najlepsich kamaratov je taktiez homosexual a poviem vam je to uzasny clovek
jednoducho nema chybu a kto potom dava pravo niekomu sudit ho len preto aky je? ved vobec nemusia vediet aky je v skutocnosti, lebo sa vobec neunuvaju spoznat ho...jednoducho si ho zaradia do skupinky homosexual a to je vsetko...nezalezi im na tom ze je uzasny kamarat a vzdy ma podrzi...nezalezi im na tom ze robi pre svojich kamaratov vsetko a ze je vtipny...
vacsina homosexualov po vychove dietata netuzi (statisticky preukazne)
a ty co maju deti : deti ssa po psychologickej stranke normalne vyvijaju ako deti z normalnych rodin (plati v normalne fungujucich domacnostiach a nie v disfunkcnych)
deti pozorovane v takychto rodinach su uplne normalne
a osobny nazor : myslim ze kazde dieta je vdacne za to ze ho ma kto pohladit, utriet slzy ci pofukat koleno, kazde dieta sa rado schuli do rodicovej naruce, kazde dieta je rado ak sa ma kam vratit ak ma domov ktoremu sa hovori rodina - dieta nepozera na to ze aj "mama" ma gule ked uz to mam tak sprosto napisat alebo- jednoducho si myslim ze dietatu je lepsie v rodine ako v detskom domove - a to ako ho budu brat v skole, v splocnosti a kdekolvek inde je zavisle od kazdeho z nas teda od spolocnosti a nie od deti ci ich rodicov len tolik
kazdu si zije ako sa mu paci a ako mu to vyhovuje ... neviem preco odsudzujeme homosexualov vsak sa nicim nelisia... akurat tym ze sa zaujimaju o svoje pohlavie, vsak mi to bereme prirodzene ze sa chalanom pacia baby a naopak..a homosexualom to tiez nevadi neviem preco by nam malo !
Je zatial nezname skade je homosexualita. Preco vlastne je. Ale aj taky ludia su zainteresovany v bozom plane. Ak sa osoba ktora je homosexualna zriekne sexualnych radovanok vtedy je to v poriadku a to znamena ze nekona proti Bohu...a moralnemu kodexu. Ale homosexualita je zlozita...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Have a nice day!
Jedine co odsudzujem je ak chce homosexualny par vychovavat deti, ci uz vlastne co im niekto "spravil" alebo adoptovane. To si myslim ze je chore, hlavne voci tomu dietatu ako bude brane v spolocnosti, v skole, alebo medzi kamaratmi ked povie ze jeho mam je vlastne chlap alebo ze jeho otec je vlastne zena. PEACE
a It podla mna je v pohode, ak chce homosexualny par vychovavat dieta, aj oni chcu mat predsa normalnu rodinu, nemozu uz za to, ze niektori idiotni ludia to neberu normalne, a hlavne je hlupe, ze svoje blbe nazory prenasaju na deti, ktore si este mozno nevedia uvedomit ,ze sa mylia a urazaju to dieta ktore ma homosexualnych rodicov boze sme v 21. storoci uz by to mohli zacat brat vsetci ludia normalne...nieje to predsa ich vec, tak co im dava to pravo nerespektovat ich?
Nemam proti nim nic, ale nesuhlasim s tym, aby vychovavali deti. Nie (len) preto, ako sa na ne budu divat ini, ale hlavne preto, ze podla mna potrebuje dieta na harmonicky rozvoj, aby vyrastlo v plnohodnotneho celeho cloveka, pristup materinsky aj otcovsky. Chlap nenahradi matku a zena otca, a na detoch odmalicka vychovanych v homosexualnych paroch sa to podla mna odrazi. Taketo deti podla mna tiez budu tazsie hladat svoju orientaciu a v ich vzorke bude vacsi priklon k homosexualnym sklonom
Super ma doplnil XENOMORPH.
Ale len uvedom si to ze za to ze oni chcu mat tiez normalnu rodinu, nemaju kvoli tomu pravo nicit zivot dietata ktore budu vychovavat. Skus sa preniest do reality, a zamysli sa ako by bolo take dieta vnimane ako tvoj spoluziak na zakladnej skole (nie tebou ale spoluziakmi a ucitelmi) , ale na strednej. Skus si predstavit ake by to bolo keby napriklad dievca s dvomi otcami, dotiahla domov prveho frajera co byu na to povedal ? Co by na to povedali jeho rodicia ? Chapes ze ty to mozno akceptujes ale realita je taka ze aspom 80 percent to nechape a stale neakceptuje - a tych 80 percent bude to dieta brat zle, ako nieco menejcenne, budu sa mu vysmievat, odclenovat s kolektviu, odsudzovat. Ja viem ze to nie je jeho vina, ale proste detom to nevysvetlis, pre nich je niekto iny. A nevysvetlis to ani staromodnym starim babkam tzv starej skole . Takze si nemyslim ze to dieta by to malo trpet
podla mna je to v pohode ked vychovavaju deti, ale fakt nech su to rodicia co sa o neho postaraju. ved o to predsa len ide.
a to ze budu ho vyclenovat z kolektivu.napisem to kruto.sak babky umru.a niektore, take pokrokove dokonca uznaju ze je z "inej" rodiny a budu ho brat normalne.sak co generacie sa striedaju a menia sa.mala som spoluziacku co ju vyclenovali ale ja som s nou bola kamoska ved aj to je clovek tak preco sa s nou nekamaratit? a kto to nevedel prekusnut tak sa s nami nebavil sak to bols jeho vec, nam bolo dobre deti zacinaju byt pokrokove, rodicia sice menej ale predsa len su.a babky a dedkovia nebudu s nami dlho to jest po prve a po druhe niektori to vezmu.
BUDTE TOLERANTNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
angie mas moje sympatie, IT to je vsetko Tvoj nazor a neberiem Ti ho, ale mame na vsetko take iste pravo ako hetaci, sme vsetci na jednej lodi..aj co sa tyka deti...vdakaa
presne presne
ved to je vlastne isty druh rasizmu, ked ludia odsudzuju homosexualov...a co ze su ludia ini? predstavte si ze citite nieco ine ako ostatni ludia...jednoducho sa to neda zmenit a co na tom urobite? nikomu by to nemalo vadit...pretoze to je osobna vec a vec jednotlivca...a nik nema pravo odsudzovat ho za to akym je....
jeden z mojich najlepsich kamaratov je taktiez homosexual a poviem vam je to uzasny clovek
jednoducho nema chybu a kto potom dava pravo niekomu sudit ho len preto aky je? ved vobec nemusia vediet aky je v skutocnosti, lebo sa vobec neunuvaju spoznat ho...jednoducho si ho zaradia do skupinky homosexual a to je vsetko...nezalezi im na tom ze je uzasny kamarat a vzdy ma podrzi...nezalezi im na tom ze robi pre svojich kamaratov vsetko a ze je vtipny...
to je moje oblubene prirovnanie...videl si zivot mravca? tak odtial to mam dakujem
vacsina homosexualov po vychove dietata netuzi (statisticky preukazne)
a ty co maju deti : deti ssa po psychologickej stranke normalne vyvijaju ako deti z normalnych rodin (plati v normalne fungujucich domacnostiach a nie v disfunkcnych)
deti pozorovane v takychto rodinach su uplne normalne
a osobny nazor : myslim ze kazde dieta je vdacne za to ze ho ma kto pohladit, utriet slzy ci pofukat koleno, kazde dieta sa rado schuli do rodicovej naruce, kazde dieta je rado ak sa ma kam vratit ak ma domov ktoremu sa hovori rodina - dieta nepozera na to ze aj "mama" ma gule ked uz to mam tak sprosto napisat alebo- jednoducho si myslim ze dietatu je lepsie v rodine ako v detskom domove - a to ako ho budu brat v skole, v splocnosti a kdekolvek inde je zavisle od kazdeho z nas teda od spolocnosti a nie od deti ci ich rodicov len tolik
Bude trvať ešte dlho, kým Slovensko začne homosexuálov prijímať ako obyčajných ľudí. Zoberme si príklad od našich západných susedov...