Kedysi, keď som začínal na škole som bol na jednom kurze a to som neprehovoril za celé tri dni s nikým, ani sám so sebou. Ešte k tomu som bol sám na internáte Takže nebolo s kým
nemám problém aj dlho dlho dlho, ja radšej počúvam ako hovorím - iba ak ma občas chytí akútny stav a chcem niečo úžasné vyrozprávať alebo niečo potrebujem...
a v tábore som v bobríku mlčanlivosti bola určite medzi najlepšími, ten, kto ma predbehol, zaiste buď podvádzal alebo sa vedel veľmi ovládať
- asi si mnohí myslia, že som nekomunikatívna, ale ja fakt neviem, o čom by som mohla vkuse rozprávať...
Mimo domu sa mi huba nezavrie, ale napr. cez Vianoce som štyri dni nepovedala ani slovo (ukázala som si na hrdlo, výrečne tuberácky zakašľala a ospravedlňujúco sa otočila chrbtom k potenciálnemu komunikantovi).
raz nás nechcela učiteľka pustiť kým nebudeme apsoň 2 minúty ticho..za tie dve minúty som kompletne rozkusala ústa zvnútra a zvierala perčaník jak nenormálna takže asi tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Hodinu
odvtedy sa mi nič také nestalo.
a v tábore som v bobríku mlčanlivosti bola určite medzi najlepšími, ten, kto ma predbehol, zaiste buď podvádzal alebo sa vedel veľmi ovládať
- asi si mnohí myslia, že som nekomunikatívna, ale ja fakt neviem, o čom by som mohla vkuse rozprávať...
a rekord? ja to nesledujem. az tak velmi sa sebou nezaoberam.