@krutafunebracka to je volovina, ktorú si vymysleli chlapi. Keď má chalan veľa báb, tak je borec, keď má baba veľa chalanov tak je kurva. A keď má zase málo chalanov, tak je to pre chalanov tiež na smiech. Takže nech si hovoria čo chcú...
@lola8 Zdá sa mi trocha divné,ked 23 ročná žena chodí z výstrihom jak kkt,chodí vačšinou v minisukni,nosí výhradne iba tangá,je povrchná a arogantná,vtedy to má už niečo doseba...
borec je iba v skupine s rovnakým drbnutým zmýšaľním, aké má sám, normálne označenie je kurevník, ale podľa mňa je to každá osoba s viac ako 1 sexuálnym partnerom súšastne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@natalie666
ono to tak je všade, lepšie by bolo, keby sa nikto nepozastavoval nad intimným životom toho druhého (samozrejme ak nemá lues )
A kurvy nazývam len také tie tety, ktoré stoja pri cestách, ale tiež proti nim nič nemám. Každý si zarába ako vie.
súhlas neni nad poctivú prácu
A súhlasím z @7
@grapfruit lenze vies, ked to tak chce, preco nemoze byt tak oblecena, tak sa spravat bez toho, aby jej nadavali?
borec je iba v skupine s rovnakým drbnutým zmýšaľním, aké má sám, normálne označenie je kurevník, ale podľa mňa je to každá osoba s viac ako 1 sexuálnym partnerom súšastne