zrejme je to sposobene tym ze v novom softveri je aj novy maket ktory sa po aktualizacii akosi zahadne nenainstaluje...mne pomohlo nastavenie > reset na vyrobne udaje...a nahodil som si vsetko nanovo...ale bacha prides o vsetko takze to co chces si zalohuj..
ahojte... prosim vas.. mam asi taky isty problem ako vy vsetci.. htc mam doma iba dva dni.a od prveho zapnutia a pripojenia na internet mi nejde nic z marketu ztiahnut. ak si stahujem hoci co ine z inej stranky.vsetko sa super stiahne.ale z marketu nie... neviete nahodou preco?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
smsky > spustis spravy > stlacis to senzorove tlacitko volby (napravo od domceka) > zalohovat sms > zalohovat sms > OK
zalohuje sa ti to na kartu...do zlozky sms_backup
tel cisla > spustis ludia > volby > importovat/exportovat > exportovat na sd kartu
zalohuje sa ti priamo do rootu pamatovky...
pamatovku daj do citacky a zmaz odtial vsetko okrem tych zaloh a ak tam mas nejake obrazky, fotky, hudbu atd to tam mozes nehat...
bo som hladal v nastaveniach ale som nenasiel
nastavenie > karta sd a pamat telefonu > a tam uplne dole reset