Neviem sa rozhodnúť či si mám zobrať tento telefon alebo nie , pretože niektorí tvrdia že je to poriadna sračka ten telefon iní sú zase spokojný. Tak neviem. Mňa najviac láka na tom telefone ten predný foťak a zase nejak drahý telefon nepotrebujem .. l
@trishik» www.fony.sk/clanky/7605-hua... tu máš recenziu ktorá hovorí, že je to v pohode fón, neni väčší dôvod na nekúpu. A autor recenzie by ho dokonca vymenil za svoj SGS3
A @kosmiklove , prečítaj si poslednú vetu v tom článku a nebuď zaslepený vkuse tou tvojou Nokiou...
Sony Xperiu T (dosť výkonný Snapdragon S4 1,5 GHz dvojjadro, 1GB RAM, 4,5'' palcový displej 720x1280 , Android 4.1.2, 13 megapix. foto s AF a samozrejme aj prednú kameru má (pre fotenie/volanie cez skype a podobne) Cena nového od
250€
Xperiu SP (ešte výkonejší S4 1,7 Ghz dvojjadro, 1 GB ram, 8 megapix . foto, predná kamera a ostatné je zhodné s Xperiou T) , na môj vkus trošku vyblednutý displej
od 270€ nový
@kosmiklove mala som už 2 nokie a obidve postihol nepekný osud čiže bud sú tie nokie fakt shit alebo som zla majitelka tejto značky ... a s windows 8 nie som vôbec kamoška čiže uprednostnujem radšej android
@77hanes77 o xperiu Z som sa nezmienila ako o lacnom telefone a inak dakujem za tvoje typy .. chcela som predtým to SPčko ale ten foťak ma odradil a predajni bol ten telefon ešte aj mega spomaleny ... ale dakujem za snahu a čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A @kosmiklove , prečítaj si poslednú vetu v tom článku a nebuď zaslepený vkuse tou tvojou Nokiou...
Ak je podľa teba Xperia Z v hodnote 410€ nie drahý mobil, tak žiješ asi v inej platovej sfére ...
Do 300€ zoženieš napr. (budem ich popisovať v skratke)
stredne - vyššia trieda (do 315€) :
HTC ONE X (výkonný chipset Nvidia Tegra 3, 1GB RAM, Android 4.2.2 , predná kamera)
recenzia : » www.fony.sk/clanky/5899-htc...
od 312 € nový
Sony Xperiu T (dosť výkonný Snapdragon S4 1,5 GHz dvojjadro, 1GB RAM, 4,5'' palcový displej 720x1280 , Android 4.1.2, 13 megapix. foto s AF a samozrejme aj prednú kameru má (pre fotenie/volanie cez skype a podobne) Cena nového od
250€
recenzia : » www.fony.sk/clanky/6458-son...
Xperiu SP (ešte výkonejší S4 1,7 Ghz dvojjadro, 1 GB ram, 8 megapix . foto, predná kamera a ostatné je zhodné s Xperiou T) , na môj vkus trošku vyblednutý displej
od 270€ nový
recenzia : » www.fony.sk/clanky/7095-son...
Stredná trieda
Xperia L (dvojjadro 1,0 GHz, 1GB Ram, 8 megapix. foto s AF, prednú kameru má) (zlá kvalita prednej kamery)
nový od 190€
recenzia : » www.fony.sk/clanky/7096-son...
Xperia M ( v podstate to isté, čo Xperia L)
recenzia : » www.fony.sk/clanky/7337-son...
Myslím si, že na tie tvoje nároky by stačilo aj niečo zo strednej triedy ...
a windows 8 a windows phone 8 je troska rozdiel...okrem toho pouzivam aj android aj iphone a android je z nich by som povedal najhorsi..