v piatok som musela odmietnut poharik borky, lebo som pred tym uzila par ibalginov ... kamarati sa ma pytali, ze co by sa mi stalo, a tak nejak, nech rozmyslam jak rozmyslam, nevem na nic zmysluplne prist ... nevie to nahodou niekto?? alebo sa to len tak
taak ja som uz 100 krat pil po liekoch napriklad aj ked som bral antibiotika a zijem aj ked nwm mozno mam pecen uz v riti a pluca ani nehovorim v poslednom case som sa nejak rozfajcil vcera napriklad asi 30 cigaret som dal dole
@v3nty henten ind je asi tak vierohodny ako Kaddafi,podla neho by sa mali zrusit asi vsetky lieky,ved by bez nich zheblo len par desiatok milionov ludi
mne je uplne jasne ze akekolvek lieky nie su zrovna najzdravsie, co sa tyka pecene, ale ked si v stave, ze sa nemozes od bolesti ani len pohnut a to mas stravit cely den v skole, obavam sa ze nemas na vyber, jedine si dat ten ibalgin ...
inak ľudia: umelé sladidlá sa v tele rozpadajú na metanol a margarín je z ropy.....alebo iného hnusu..........btw...........je to pravda, viem od vyštudovaného chemika
@v3nty on sam si odporuje vo svojich vyhlaseniach,v tomto clanku hovori ze liek na AIDS neni lebo by to nebolo vyhodne a v inom zas ze liek na AIDS existuje ale drzia ho v tajnosti,navyse on neni ani farmaceut ani lekar,to ze farmaceuticky priemysel je hlavne o prachoch vie kazdy ale ktory priemysel neni o prachoch a co sa tyka liekov proti bolesti tiez nejsom z tych co si hned davaju analgetika ale chcel by som ta videt ked budes mat zapaleny zub jak dlho by si vydrzal bez analgetika
@v3nty ak hovoris pravdu ze ti dava antibiotika na chripku tak by jej mali zobrat diplom lebo este som nepocul o antibiotikach ktore zaberaju proti virusom ja takisto antibiotika neberem pokial nemusim naposledy som ich bral kvoli zubom
hehe, ty zrejme fakt netusis co su to kramy a ak mienis oponovat tym, ze ves aka je to bolest, lebo si mal otras mozgu, ten som mala aj ja a mozem povedat, ze pri kramoch to boli horsie ... teda niekedy samozrejme ...a to ze tvoji spoluziaci chlastaju kofolu je ich problem ... to neznamena ze to robia vsetci ...
@malasimi klúúd si robim srandu Ja som poukazoval hlavne na tých ludí čo to žeru ako lentilky pri malej bolesti hlavičky nič viac nič menej (a podla mna , resp v mojom okolí ich ej hrozne vela)
@hetfield mne vyberali mandle , kazdu zimu som bol 3-4x chorý bral som antibiotika vysrla som sa na doktorky chodim tam iba po ospravedlnenku. Dám si cesnak cibulu tuniaka nejake orechy cajiky a peken to vyležím Túto zimu iba 1x važnejsie chorý ...
ja som raz vypila asi pol flase wilmosky hrusky a medzitym ma rozbolel zub, tak som si dala ibika, no neprestavalo to, tak som si dala ibalgin fast..a prestalo bolet..a potom som si nato supla este pivko a bolo mi HEJ sveta zit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale radšej aj tak nepi
Alkohol nicia pecen.
Lieky + alkohol = znicena pecen
Ta zataz pre organizmus da o sebe vediet skor ci neskor na to sa uz samo o sebe mozes spolahnut.
Ale tym kombinovanim docielis, ze to pride skor ako by muselo.
ale raz za život by ti to isto neublížilo ja som papala veľa tabletiek a potom nato pila a stále som v pohode, teda fyzicky
A ten alkohol pri zmiešaný s tými chemikáliamí ktore su v tom no nwm nwm...
Akože mne je jednoludia podochnite seci na rakoviny nádory a podobné sračky ked ste sprostý
» zaujimavosti.info/archives/1103...
a ešte o umelých sladidlách
» hptruth.info/2011/01/13/aspa... obávam sa že tieto články niesu prehnané ...
mne je uplne jasne ze akekolvek lieky nie su zrovna najzdravsie, co sa tyka pecene, ale ked si v stave, ze sa nemozes od bolesti ani len pohnut a to mas stravit cely den v skole, obavam sa ze nemas na vyber, jedine si dat ten ibalgin ...
Ale v podstate sa rýchlejšie opiješ.
Ja som tiež liekovala pila na to, a to už nebol jeden dva ibalginy ale kvantá, no a pečeň mám úplne v pohode...
si ešte nemal riadne menštruačné kŕče, že?
si myslíš, že všetkých ľudí baví pchať sa liekmi?
inak ľudia: umelé sladidlá sa v tele rozpadajú na metanol a margarín je z ropy.....alebo iného hnusu..........btw...........je to pravda, viem od vyštudovaného chemika
@hetfield ja som nikde nepovedal že si endma ziadne lieky ale ked mne doktorka predpisuje antibitoika na chripku a podobne picoviny toje moc....
Spolužiaci jebu doobedu kofolu namiesto cistej vody boli ich hlava tak namiesto toho aby poriadne pili si daju ibalgin ...
Ja som už raz pár iblaginov zapila, iba ma rýchlejšie chytilo a stále sa chválim mladou elastickou pečeňou.
hehe, ty zrejme fakt netusis co su to kramy a ak mienis oponovat tym, ze ves aka je to bolest, lebo si mal otras mozgu, ten som mala aj ja a mozem povedat, ze pri kramoch to boli horsie ... teda niekedy samozrejme ...a to ze tvoji spoluziaci chlastaju kofolu je ich problem ... to neznamena ze to robia vsetci ...
@hetfield mne vyberali mandle , kazdu zimu som bol 3-4x chorý bral som antibiotika vysrla som sa na doktorky chodim tam iba po ospravedlnenku. Dám si cesnak cibulu tuniaka nejake orechy cajiky a peken to vyležím Túto zimu iba 1x važnejsie chorý ...
tak to aj v mojom okoli ... ale zamer tejto diskusie nebolo hladat ludi, ktoru si mylia ibalgin a lentilky ...
to nepopieram, ale nezacala som si
2.ten liek by ti potom nezabral
aspoň takto sa to hovorí,to dvojkou si niesom celkom istá,ale tak pri antibiotikách sa nesmie piť,tak neviem či aj pri normálnych bežných liekoch.