ja mám na mamku, ocka a este jedneho cloveka. podla mna je to dobre ak chcete prezit, lebo to umoznuje ziskat alebo podat informacie od toho najblizsieho
@stvorkolk ár.... mišooooo nerob si srandu z vážnych vecí a just si dám pred tvoje ešte dám pomlčku že brat len býva o pár ulíc dalej takže buď stale na príme ak náhodou
tusim, ked skapem, tak nebudu mat komu zavolat, ze je so mnou zle.. och, tusim mi to aj zily trha, raz skapem na ploche nohy a vodu v kolenach a nikto to ani nebude moct oznamit mojim "milovanym" rodicom, co si pocnem.. well people.. ked raz skapete, je to jedno, ci sa to vasi rodicia dozvedia alebo nie.. minimalne vam to bude jedno. a v pripade vazneho zranenia vam aj tak rodicia nepomozu.. lekari vam pomozu.. takze je to cele dost odveci
@20 a iní s podobnými názormi... záchranári nemôžu z pohľadu na zraneného vedieť či nemá nejakú alergiu, netrpí nejakou chorobou alebo niečo podobné. Aj na to slúži tá skratka - aby mohli rýchlo zavolať nejakému informovanému príbuznému aby zistili niečo o tvojom zdravotnom stave a aby príbuzných oboznámili so situáciou.
Ak to tam nemáš, chvíľu ti budú prehrabávať telefónny zoznam a nakoniec aj tak možno zavolajú niekomu kto ťa už rok ani nevidel...
mam to pred matkou ale asi si to dam prec bo sa mi nechce hladat pol I furt to hladam pod M ...sak mam tam matka tak asi pochopia ze kto to je a komu maju zavolat.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@9 ty nwš čo je to ICE?
Ak to tam nemáš, chvíľu ti budú prehrabávať telefónny zoznam a nakoniec aj tak možno zavolajú niekomu kto ťa už rok ani nevidel...