zamrazili sme rybu do veľkého kusu ľadu, a chalan mal za úlohu dostať sa k tej rybe, počas celého trvania imatrikulácie. a mal zaviazané ruky za chrbtom.
Aj ja som tretiak Keďže som hlavou triedy povedal som, že ja už nebudem robiť imatrikulácie, takže nech si ich robia ostatní, už u nás zakázali také veci ako múka, vajcia a takéto... lebo tí žiaci sa môžu odvolať riaditeľovi, že to bolo ponižovanie
v mojom období bolo tak, že tretiaci mali určitú komisiu a my sme mali pre nich pripravené programy, boli bodované a tak, ten kto nemal, dostal úlohu niečo spraviť a podobne
v ústach mali fixky a obťahovali ústami spolužiačky, ktoré ležali na zemi (ležali na papieri)
my sme mali nedávno a u nás vajíčka, múku a ostatné somariny zakázali...
a čo sa týka úloh, tak napr. im pustite do slúchadiel nejakú disco hudbu, ale v reprákoch v sále pustite nejakú jemnú, napr. Luskáčika a oni nech tancujú D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
v mojom období bolo tak, že tretiaci mali určitú komisiu a my sme mali pre nich pripravené programy, boli bodované a tak, ten kto nemal, dostal úlohu niečo spraviť a podobne
v ústach mali fixky a obťahovali ústami spolužiačky, ktoré ležali na zemi (ležali na papieri)
a čo sa týka úloh, tak napr. im pustite do slúchadiel nejakú disco hudbu, ale v reprákoch v sále pustite nejakú jemnú, napr. Luskáčika a oni nech tancujú D