Čawte,ako som prednedávnom písal tak čoskoro máme imatrikulácie.No tak ja som to už povedal tým čo nás maju imatrikulovať že tam nedojdem.Tak mi povedali že tak ma strápnia pred školou tak ja som si povedal že ok tak som ich poslal--pkracovanie
No takže som ich poslal do riti.A ďalej som to neriešil.Lenže teraz ma napadlo ako ma mozu strápniť keď tam neprídem.A nechodím ani na žiadne stretávky čo sú.A btw:fotili si nás z profilu.Ako ma možu teda strápniť keď tam nedojdem ? a vsetci moji spolužiaci prídu
božeee. a nechápem načo si im to vôbec hovoril... to znie jak z nejakého amerického tínedžerského filmu a nie ja normálna obaýčajná slovenská stredná škola... nič ti neurobia, proste tam nechod a už to nerieš
No ja som to povedal spolužiakom že nepojdem a oni im to asi povedali.A oni to brali uplne v pohode ze tam nejdem.Tak ale ked nechodim na cvičenia ani na nejaké stretávky tak im to asi dopne že tam neprídem
Tak oni si nás fotili na nejake kartičky čo by sme mali mať tam na imatrikuláciach.Tak ale aj tak si myslím že sú to iba vyhrážky že ma tam strápnia pred celou školou...
Ja som nebola ani na imatrikulaciach (SS ani VS), ani na svojej stuzkovej, ani na viacdnovych triednych vyletoch, vlastne bolo prekvapenie, ked som dosla na vlastne maturity Ale davam si zavazok prist si na promocie, aspon jedny.
U nas za to museli zjest kusok cesnaku kazdu prestavku. Kupili zuvacky a bolo po probleme. Kvoli takej picovine sa urcite neoplati obetovat vecer.
Ale inak ono dost zavisi na pocte tried ktore mate v prvaku, ked ste 5 tried tak s takym poctom sa nikto srat nebude kto bol a kto nie
@esprit15 Nechápem prečo to tak prežívaš,my sme mali imatrikulačky minulý rok,a bolo to v pohodičke,dokonca som spoznal nových ľudí zo školy zoznámil sa s novými spolužiakmi lepšie atď. Na tvojom mieste by som neváhal a šiel tam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
maj to v piči a nerieš D
Ale inak ono dost zavisi na pocte tried ktore mate v prvaku, ked ste 5 tried tak s takym poctom sa nikto srat nebude kto bol a kto nie