Bola som chorá...a som rada lebo pred vstupom dávali fúkať a pár ľudí poslali domov, pretože nejaký expert poslal pozvánku v ktorej písali o koľkej sa ide kam piť učiteľkám.... a vraj elitné gymnázium...
bal som sa tusim trocha aaa dopadlo to lepsie nez som cakal kedze prvakov niektorych nahodne vytahovali na podium (mna nastastie ee ) aaa ptm vsetkych dali na podium a tam nam dali len krem na topanky na tvar
boli super na svojich som sa strašne opila, a tie, čo sme my robili prvákom... nechcem sa chvastať, ale boli super...
2 hodinový program, herecké výkony a improvizačky hodné Oscarov, balet, hudobné čísla, disciplíny prvákov, ľudia od smiechu v slzách, všetko v jednom tématickom celku, v kostýmoch, na javisku, s možnými i nemožnými rekvizitami... dobre som to spravila
bolo to úplne skvelé... jeden z najlepších dní v mojom živote, riadna sranda to bola všetci prváci sme boli vyklepaní, keď celá škola začala skandovať ,,my chceme prvákov" a tvárili sa tak vážne, ako keby nás išli obetovať riaditeľovi a minulý rok sme robili kabu my, a tiež to bolo super... myslím, že aj prváčence si užili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2 hodinový program, herecké výkony a improvizačky hodné Oscarov, balet, hudobné čísla, disciplíny prvákov, ľudia od smiechu v slzách, všetko v jednom tématickom celku, v kostýmoch, na javisku, s možnými i nemožnými rekvizitami... dobre som to spravila