môj názor: charakteristika indigáčov z wikipedie sedí aj na mna, a na kopec ľudí okolo mna, skoro celú dnešnú generáciu ...ale nenazvala by som sa ako indigová, je to skrátka o tom, že niektorí ľudia majú len odlišný spôsob myslenia...to je všetko...
niektoré charakteristické črty sedia aj na mňa ale myslím si že to nesúvisí s týmto neverím tomu.... a podľa mňa každý človek sa nájde aspon v jednej z vymenovaných čŕt... lebo ono to je dosť také.... typické pre mnoho ľudí...
to by som potom musela verit aj na auru a paranormalne veci...no neviem , ja som urcite ziadneho cloveka s paranormalnymi schopnostami zatial nestretla
jj, to je taka propaganda zeby si rodicia mysleli ze ich deti su vynimocne a stv-cka, reflex a podobne mali o com robit reportaze u nas na zakladnej sme vsetci boli indigove deti, tak z tridsiatich deti myslim 28 bolo indigovych, tie zvysne dve nemali doma televiziu
"Vraj si samé vyberajú, v akej rodine sa narodia. Sú mimoriadne inteligentné, talentované a majú paranormálne schopnosti."
@5elda nadprirodzené schopnosti, majú vraj veľký vzťah k prírode, majú častokrát rôzne poruchy pozornosti, uvedomujú si hneď svoju hodnotu, vraj sú tí čo nás privedú k lepšiemu životu, blah blah. a vraj sa títo ľudia rodia od roku 1978, stále nás však k ničomu lepšiemu títo noví spasitelia nepriviedli, prečo asi... ˇ_ˇ"
@hotaru neviem možno pre to že im to sťažuje niečo cez 6 miliard ľudí svojou debilitou? ... ak tie decká existujú tak ich určite nebude veľa... ale podľa toho čo píšeš to môžem byť kľudne aj ja poruchu pozornosti som mala možno ešte mám prírodu lovujem a narodila som sa nedávno
@5elda lebo také nič proste neexistuje, preto. tak ako toľku ľudí má rado prírodu, je kreatívnych, že by tých indigových detí bolo dosť, myslím si, že je to dobrá sprostosť akurát tak... ale keď sa niekto potrebuje cítiť ako jedinečná snehová vločka tak nech je indigový, pásikávý, bodkovaný hocijaký nech si to aj do životopisu napíše
@shit častokrát prekvapujú svojich rodičov tým, čo ani oni sami nevedia a nemajú radi nudu, ktorá nevyžaduje kreatívne myslenie, vadia im dogmy a ideologie
@mariquittka si bola šikanovaná?...ja mám pocit že som nebola ale kto vie možno som na to račej zabudla ... ale aj tak dnešné malé decká sú buď dosť inteligentné a šikovné... alebo nadpriemerne pribrzdené to si všimne každý kto sem tam príde do styku s niekym mladším ako 5rokov
aj tak si myslím že wikipedia nie je bohvie aký zdroj celkovo... a čo sa týka tých detí nepoviem že neverím ale že som tomu otvorená a ak sa za pár rokov niekto perfect objaví budem len rada a nebude ma to znepokojovať alebo čo
Myslim si ze je to uplny bullshit. Ved co na tej wikipedii pisu napriklad ze: neprecenuju sa, obtiazne akceptuju autoritu, casto nachadzaju nove sposoby robenia veci...,nereaguju na vychovu, neboja sa povedat co potrebuju, niektore veci proste nerobia... ved to potom kazdy druhy je "indigac"
šak ale väčšina tých charakteristík sedí na väčšinu mládeže + je tam niečo zo sociálnej fóbie, ktorou trpí tiež dosť veľa ľudí... prečo do toho hneď musí niekto pliesť paranormálne javy, aury a tieto sračky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
môj názor: charakteristika indigáčov z wikipedie sedí aj na mna, a na kopec ľudí okolo mna, skoro celú dnešnú generáciu ...ale nenazvala by som sa ako indigová, je to skrátka o tom, že niektorí ľudia majú len odlišný spôsob myslenia...to je všetko...
"Vraj si samé vyberajú, v akej rodine sa narodia. Sú mimoriadne inteligentné, talentované a majú paranormálne schopnosti."
to už radšej budem veriť na Ježiša
Nereagují na „výchovu pocity viny“ („Počkej, až tatínek přijde domů a uvidí, cos provedl!“)
Nepřeceňují se.
Jen obtížně akceptují absolutní autoritu
aj tak si myslím že wikipedia nie je bohvie aký zdroj celkovo... a čo sa týka tých detí nepoviem že neverím ale že som tomu otvorená a ak sa za pár rokov niekto perfect objaví budem len rada a nebude ma to znepokojovať alebo čo