Aj u vás začína problém že sa neviete zorientovať v tej spleti informácií (dezinformácií a pravdivých informácií).
Naozaj nechcem byť len ""ovca"" ktorá pozná len správy z TV.
Ale chcem poznať aj druhý stranu.
Problém nastáva teraz keď tých informácií je
@Michael760 presne taký problém mám aj ja.
Ale keď si prečítas na topkach aspoň nadpis hneď ty je jasné ze to pravda nebude ja len viem ze každá strana médií teda ci uz Americké a európske alebo Ruské a čínske si vždy aspoň trocha upravuju scenár tak ako by im to vyhovovalo a poslednú dobu tie americké uz len píšu svoje túžby ako chcú aby to bolo.
Treba si vytvoriť vlastný názor a odhad ako to asi je lebo stále to bude bližšie k pravde jak keď prečítas nejaké závislé bulváry
Ja vôbec nesledujem správy, ani nečítam žiadne noviny, nie to ešte napr. nový čas. Raz za čas si cielene pozriem to, čo ma zaujíma. Cítim sa omnoho lepšie, pretože nenechávam cez seba prechádzať tú negativitu zo správ a stupiditu niektorých denníkov.
Ide o to filtrovať správy tak, aby si sa dozvedel info z dôveryhodných zdrojov. Len vtedy vieš, že takéto informácie nebudú účelne zmanipulované.
Osobne. Vôbec nepozerám naše správy, teda už skoro vôbec nesledujem telku, keďže komerčné TV sa riadia heslom: "Pozerám si reklamy a čo nevidím... zrazu film." A vôbec mi táto absencia sledovania neprekáža.
Ak sledujem, tak jedine programy s prínosným obsahom, nejaké dokumenty atď. Iné nie, radšej si v pokoj sadnem, prečítam si knihu, alebo nejaký článok v zahraničných médiách ako pozerať tie naše.
A inak... ak chceš mať všeobecný prehľad, tak si nemyslím, že je dobré pozerať +-50 prednášok... ale ak ťa príslušná oblasť zaujíma, tak aj tých +-50 prednášok bude málo.
@vytvoreniestranky
U topiek a smetí ma prekvapuje počet komentárov minule ich tam bolo pri jednej téme cez 6000-7000.
O topkách, smetiach a podobných sa baviť nemusíme tam je to jasné, sem tam, tma hodia niečo pravdivé ale väčšinou je to, také jednostranné.
RT rovnako.
Je to naozaj taký bordel že máš chuť prestať sa zaoberať tými informáciami a len sa zabávať a kašlať na to čo tam kde kto robí.
Ale to by potom znamenalo že si môžu robiť čo chcú lebo im nikto nevenuje pozornosť nikto nesleduje to čo robia/ich akcie atď.
A presne toto je to ako budu "útočiť" nemusia obmedzovať internet atď.
Proste len nahádžu na niekoľko stránok XY dezinformácií ktoré vypadajú dôveryhodne ale musíte ísť do toho hlbšie aby ste zistili že sú to len dezinformácie, a to niekedy trvá naozaj dlho.
Preto už nemám na to silu ani čas.
@fixa
Všeobecný prehľad mám. Tých 50 prednášok bolo len od toho jedného človeka celkovo ich bolo asi okolo 130-140
Len zopár
Sirius
Thrive
Megarituál 9/11
Culture in Decline
Zeitgeist: Moving Forward
UFO-The-Greatest-Story-Ever-Denied-[Part1/2/3)
Disclosure Project
Raj alebo Zabudnutie Paradise or Oblivion + CZ titulky
Jacque Fresco, David Icke, Peter Joseph, Valter Weith
Nemusíte veriť všetkému čo je v týchto dokumentoch, alebo čo títo ľudia hovoria, ale niektoré ich hlboké myšlienky naozaj vyrážajú dych
Vedeli ste o tom že za súčasné teplé počasie na našom území môžu USA?
Použitím zariadenia HAARP a chemtrails zariadili zvýšenie teploty v strednej Európe.
Pýtate sa prečo by to robili?
Predsa keď bude teplo tak ľudia budú menej kúriť a menej platiť za plyn.
A plyn sa dováža odkiaľ?
Predsa z Ruskej federácie!
Celá táto akcia je súčasťou veľkého podlého plánu amerických židov o zlomenie Ruska ekonomickými a inými prostriedkami!
To sa im však nikdy nepodarí lebo Rusi sú Slovania, sú silní, nezávislí atď....!
@fixa
z dôveryhodných zdrojov.
Potom sa nájde niekoľko stránok aj seriózny ľudí ktorý nemajú kompletné informácie a začnú útočiť na tie dôveryhodné zdroje nie preto že by chceli naschvál ale preto že nemaju kompletné informácie alebo si ich nechcú pohľadať lebo by to zruinovalo ich pohľad na určitú vec.
+ K nim pripočítaj niekoľko platených ľudí ktorý na tie dôveryhodne zdroje útočia len preto že sú platený alebo so srandy.
Príklad študoval som na chvíľu históriu a náboženstvá či kresťanstvo alebo egyptské, dagon, amenhotep božstvo atď.
To je hotová samovražedná misia.
V histórií a náboženstvu je asi najviac dezinformácií čo som kedy videl.
Ako niektoré pohanské rituály prešli do kresťanstva (v začiatkoch kresťanstva)
@ps102 celý HAARP mali pre nedostatok financii zrušiť nie tak dávno, ale to je určite len zastierací manéver, aby spravili viacero menších HAARPov..
yo dawg, I heard you like HAARPception..
Chemtrails sa objavujú na oblohe po celom svete. Len dve krajiny zakročili, keď sa podobné lietadlá objavili v ich vzdušnom priestore - India a Nigéria. Prinútili ich pristáť a pri prehliadke v nich objavili rozsiahly úložný priestor, umožňujúci niesť až 45-tisíc kilogramov nákladu. Z úložného priestoru viedli nanopotrubia ku krídlam, odkiaľ sa dali látky rozprašovať do okolitého prostredia.
@ps102 To si napísal ironicky aby to znelo tak že ty más pravdu. Prečo nenapíses pravdu? lebo vies jak to je?
Ja napísem:
Vedeli ste o tom že pád dvojičiek spôsobili teroristi z Al-Káidy?
Po lietadle sa nenaslo ani stopy, to preto lebo Al-Káida vymyslela určite dobrý plán ako ho uplne zničiť!
Nie je vidieť na kamerových záznamoch to je určite preto že Al-Káida sa naburala na celu sieť v USA a pozmenila to!
Prečo tak spravila? No preto lebo potom USA zautočili na Irak a dopomohli k chaosu čo v konečnom dôsledku znamenalo upevnenie moci Al-Káidy!
P.S.
USA nevytvorilo Al-Káidu.
To že este nedávno ju vytvorili a financovali je len nasité na USA a to že to priznáva aj samotný prezident USA Barack Obama (že ju vytvorili) to preto, lebo pri každom príhovore mu člen Al-Káidy drží zbran pri chrbte!
atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale keď si prečítas na topkach aspoň nadpis hneď ty je jasné ze to pravda nebude ja len viem ze každá strana médií teda ci uz Americké a európske alebo Ruské a čínske si vždy aspoň trocha upravuju scenár tak ako by im to vyhovovalo a poslednú dobu tie americké uz len píšu svoje túžby ako chcú aby to bolo.
Treba si vytvoriť vlastný názor a odhad ako to asi je lebo stále to bude bližšie k pravde jak keď prečítas nejaké závislé bulváry
Osobne. Vôbec nepozerám naše správy, teda už skoro vôbec nesledujem telku, keďže komerčné TV sa riadia heslom: "Pozerám si reklamy a čo nevidím... zrazu film." A vôbec mi táto absencia sledovania neprekáža.
Ak sledujem, tak jedine programy s prínosným obsahom, nejaké dokumenty atď. Iné nie, radšej si v pokoj sadnem, prečítam si knihu, alebo nejaký článok v zahraničných médiách ako pozerať tie naše.
A inak... ak chceš mať všeobecný prehľad, tak si nemyslím, že je dobré pozerať +-50 prednášok... ale ak ťa príslušná oblasť zaujíma, tak aj tých +-50 prednášok bude málo.
U topiek a smetí ma prekvapuje počet komentárov minule ich tam bolo pri jednej téme cez 6000-7000.
O topkách, smetiach a podobných sa baviť nemusíme tam je to jasné, sem tam, tma hodia niečo pravdivé ale väčšinou je to, také jednostranné.
RT rovnako.
Je to naozaj taký bordel že máš chuť prestať sa zaoberať tými informáciami a len sa zabávať a kašlať na to čo tam kde kto robí.
Ale to by potom znamenalo že si môžu robiť čo chcú lebo im nikto nevenuje pozornosť nikto nesleduje to čo robia/ich akcie atď.
A presne toto je to ako budu "útočiť" nemusia obmedzovať internet atď.
Proste len nahádžu na niekoľko stránok XY dezinformácií ktoré vypadajú dôveryhodne ale musíte ísť do toho hlbšie aby ste zistili že sú to len dezinformácie, a to niekedy trvá naozaj dlho.
Preto už nemám na to silu ani čas.
Všeobecný prehľad mám. Tých 50 prednášok bolo len od toho jedného človeka celkovo ich bolo asi okolo 130-140
Len zopár
Sirius
Thrive
Megarituál 9/11
Culture in Decline
Zeitgeist: Moving Forward
UFO-The-Greatest-Story-Ever-Denied-[Part1/2/3)
Disclosure Project
Raj alebo Zabudnutie Paradise or Oblivion + CZ titulky
Jacque Fresco, David Icke, Peter Joseph, Valter Weith
Nemusíte veriť všetkému čo je v týchto dokumentoch, alebo čo títo ľudia hovoria, ale niektoré ich hlboké myšlienky naozaj vyrážajú dych
Použitím zariadenia HAARP a chemtrails zariadili zvýšenie teploty v strednej Európe.
Pýtate sa prečo by to robili?
Predsa keď bude teplo tak ľudia budú menej kúriť a menej platiť za plyn.
A plyn sa dováža odkiaľ?
Predsa z Ruskej federácie!
Celá táto akcia je súčasťou veľkého podlého plánu amerických židov o zlomenie Ruska ekonomickými a inými prostriedkami!
To sa im však nikdy nepodarí lebo Rusi sú Slovania, sú silní, nezávislí atď....!
z dôveryhodných zdrojov.
Potom sa nájde niekoľko stránok aj seriózny ľudí ktorý nemajú kompletné informácie a začnú útočiť na tie dôveryhodné zdroje nie preto že by chceli naschvál ale preto že nemaju kompletné informácie alebo si ich nechcú pohľadať lebo by to zruinovalo ich pohľad na určitú vec.
+ K nim pripočítaj niekoľko platených ľudí ktorý na tie dôveryhodne zdroje útočia len preto že sú platený alebo so srandy.
Príklad študoval som na chvíľu históriu a náboženstvá či kresťanstvo alebo egyptské, dagon, amenhotep božstvo atď.
To je hotová samovražedná misia.
V histórií a náboženstvu je asi najviac dezinformácií čo som kedy videl.
Ako niektoré pohanské rituály prešli do kresťanstva (v začiatkoch kresťanstva)
yo dawg, I heard you like HAARPception..
nepi uz
DD +1 made my day
pozor na nanopotrubia
Ja napísem:
Vedeli ste o tom že pád dvojičiek spôsobili teroristi z Al-Káidy?
Po lietadle sa nenaslo ani stopy, to preto lebo Al-Káida vymyslela určite dobrý plán ako ho uplne zničiť!
Nie je vidieť na kamerových záznamoch to je určite preto že Al-Káida sa naburala na celu sieť v USA a pozmenila to!
Prečo tak spravila? No preto lebo potom USA zautočili na Irak a dopomohli k chaosu čo v konečnom dôsledku znamenalo upevnenie moci Al-Káidy!
P.S.
USA nevytvorilo Al-Káidu.
To že este nedávno ju vytvorili a financovali je len nasité na USA a to že to priznáva aj samotný prezident USA Barack Obama (že ju vytvorili) to preto, lebo pri každom príhovore mu člen Al-Káidy drží zbran pri chrbte!
atd.