pocula som o tom, mam v plane to vyskusat ale zatial s tym skusenosti nemam, robila som len turbo fire a to bolo dost dobre vysledky uz po troch tyzdnoch... a pocula som ze aj P90X je velmi efektivne
Je to straašný zaberák, ak nemáš kondičku (ako napr ja , robila som to asi 2-3 týždne, ale potom som mala nejaké zdravotné problémy tak som musela prestať, ale chcem sa teraz k tomu vrátiť, bol to super pocit
súhlasím v podstate skoro so všetkým tu, je to fakt zaberák, pre mňa hlavne na kolená a samozrejme, že treba mať výdrž - akýkoľvek program je nanič, BodyRock; Jillian...ak to niekto vydrží max týždeň robiť.
za 60dni a len 1hodinu denne, take vysledky nemas sancu... mozno jedine keby uz cvicis urcitu dobu a mas uz poriadku kondicku a to cvicenie zvladas bez problemou a potom prejdes na takyto trening v tedy mozno, inak neni sanca.
@bress vsak samozrejme, tych co ukazovali uz cvicili minimalne rok ak nie dlhsie... toto je len taka rysovacia faza cvicenia ale ako pises treba hmotu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A to zrysovanie zalezi stale viac na strave...
Btw taku hmotu najskor nenabrali z toho, kedze tam silovo nesu nejake tazke cviky.
Ked nemas hmotu, nemas co rysovat.