za telo sa nejak moc nehambim, ale moj ksicht je hnus...za toto by som poslal vladu do pice a bol by som rad keby parlament vyhodia do vzduchu teroristi...ale u nas to nehrozi sak politici su strasne spatni, stari a tucni
LUDIA ROZMYSLAJTE!!! Neviem preco sa pozastavujete nad takymito vecami, ked ako ste si mohli precitat v prispevku zakladatela tejto diskusie: Kalifornia!!! To je predsa v USA!!!
Ja dost pochybujem ze taky zakon je ale budiz... Ono na svete je plno zakonov ktore su v zbierkach ale nikto ich nedorzuje (ani policia ich nekontroluje) dobry priklad je v londyne kde taxikari maju mat v kufri povinne pytel slamy. Dovod? Zakon je z roku ked auta neboli a taxikari mali koce s konmi a doteraz ho nikto nezrusil
hm to urcite vymyslela Paris Hilton...a neznasam ked niekto nadava na americanov...dobre maju nejake divne zakony alebo niektori ludia su zvlastni...ale treba hovorit konkretnejsie nez oznacit 300 milionov ludi za sprostych tucnych a spatnych
Ono... hmm poviem môj názor... ak by som prežil nejakú autonehodu a mal spečený xicht... tak by som sám asi videl a cítil, že ľuďom aj keď nechcene moja prítomnosť vadí. Možno na to je ten zákon, ak taký vôbec existuje, lebo pochybujem. Netvrdím že niečo také vyžadujem od ostatných, ale môj spoločenský život by som asi vynechal.
len jeden z vas sa dotkol ciastocne pravdy a to bol Chavez. Nezmyselne zakony su z minulosti v ktorej mali svoje odovodnenie to s tymi peknymi a skaredymi ludmi si mozeme vysvetlit aj inak nepoznam sice dovod ale tu su mozne dovody napriklad skaredy mohol byt vyraz na cloveka ktory chodi strapaty,spinavy,v dotrhanom obleceni alebo co ja viem neoholeny... a tak proste ked sa o svoj vzhlad clovek nestara tak je skaredy taketo zakony su vsade len je zarazajuce ze sa o to nikto nezaujma lebo pokial su platne su pouzitelne aj ked zabudnute...
to čo za somarinu..kks už to tu tušim nekdo pisal a ja mam ten isty nazor...ved kazdemu sa paci neco inee!!!doteraz sa mi kalifornia celkom pačila..hh asi na nu menim nazor
Ale to také zákony z roku 1730. Veď v anglicku doteraz platí zákon o tom že kráľ má právo prvej noci z každou čerstvo vydatou ženou v krajine. Rodina si ju však môže vykúpiť za niekoľko grošov či čo to za platidlo tam bolo. No a niektorý historici to prepočítali a vyšlo im že v súčastnosti by to malo hodnotu pár centov...
ja som raz citala v nejakom casopise cely clanok takychto absurdnych zakonov..mne sa velmi pacil tento, uz je ale (zialbohu? )zruseny: Kto si v Skotsku v nedelu prdol verejne, na ulici, tak toho mohol ktokolvek legalne zastrelit no mile
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
toto by na Slovensku neprešlo keď tu vládne demokracia
a súhlasím 2.
.... myslim si, ze takych ludi by rovno uz mohli zabit je to urcita forma diskriminacie. A nie kazdy ma krasu. by som sa scvokol asi
A este by ma zauimalo, ze koho oznacia za skaredeho a ako? Idu po ulici a ukazu prstom? Asi nie, vsak?
Iny zakon zakazuje autu bez sofera ist rychlejsie nez 95 km/hod.
Potom su zakony, podla ktorych si nesmiete pchat mince do usi.. vlastnit v jednom dome viac nez jeden vibrator..atd atd
11. jj aj keby exsistoval nikto to nebude dodrzovat predtsvte si ze "skaredy" musi ist k lekarovi napriklad...kktina
a este by ma zaujimalo podla coho teda diskriminuju ostatnych co su "skaredi"?!..
A Americania predsa maju patent na vsetko, tak asi aj na krasu