šaty v akcii, 7eur (a netuším, kam ich budem nosiť, lebo sú príliš temné krajkové na bežné nosenie, ale za tú cenu som ich tam nemohla nechať, keď mi sedeli)
a pár minút predtým sukňu a tričko, asi 2€, lebo zvyšok som platila poukážkami
@tommyhot Ano funguje to. To je už iny level myslenia, ako su ludia bežne zvyknuty, stačia tie spravne slova, spravne ich poskladať a máš ľudí na tanieri.
Tieto techniky vedia byť nebezpečne. Ide o to v akích rukách sú, či sa používajú k dobru, k motivovani ludi k vysokym vykonom alebo k manipulovaniu - čiže zlu.
@mariquittka jo, sekty sa chodia cielene školiť, vrážajú do toho tisíce eur aby sa naučili ludmi manipulovat :o) Či šmejdi chodia na NLP to neviem, na dôchodcov netreba nejaké vyššie praktiky aby ich človek dokázal odrbať
@pappkin
netvrdím, že šmejdi práve na NLP chodia, ale na nejakú inú formu vydierania/manipulácie sú školení, hlavne pokiaľ ide o strach...príklad...ak si nekúpite antialergické periny, vaša vnučka zomrie na astmu a pod., tu mám video bližšie o tom...a tiež sa zaujímam o psychológiu a napríklad aj o neuromarketing , podprahové reklamy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a pár minút predtým sukňu a tričko, asi 2€, lebo zvyšok som platila poukážkami
@pappkin to znie zaujímavo
Tieto techniky vedia byť nebezpečne. Ide o to v akích rukách sú, či sa používajú k dobru, k motivovani ludi k vysokym vykonom alebo k manipulovaniu - čiže zlu.
využívajú to aj sekty a šmejdi na dôchodcovských predajných akciách že??
aleeee zajtra sa ide do rakuska nakupovat,ta aj tam budu investicie isto
netvrdím, že šmejdi práve na NLP chodia, ale na nejakú inú formu vydierania/manipulácie sú školení, hlavne pokiaľ ide o strach...príklad...ak si nekúpite antialergické periny, vaša vnučka zomrie na astmu a pod., tu mám video bližšie o tom...a tiež sa zaujímam o psychológiu a napríklad aj o neuromarketing , podprahové reklamy