Prosim vas ako sa da zmenit na tomto wrecku iphone 5c slovensky app store na english (uk) app store. Potrebujem si stiahnut aplikaciu natwest ktora je dostupna iba v english uk app store . Dikes
ale moze
V nastaveniach, dakde dolu to bolo, vidíš SK vlajku, na to klikni, zobrazí sa ti zoznam dostupných storov, vyberieš krajinu a si v ich store
naposledy, keď som si kupoval jednu hru v US store, tak to fungovalo, bolo to ale rok či dva dozadu
Dakujem za rady. Aha cize sa to akoze vobec neda ? Je to blbe ze apple takto zlyhalo ( sice apple ID bolo vytvorene na SR ale momentalne sa nachadzam v UK aj vsetko v iphone mam nastavene na UK a nejde mi stiahnut appku z UK storu).
@yoshtixiang lebo nestahujem appky cez pc ale asi inak to nepojde ze ?
@xy12345 tak si zaloz nove Apple ID v UK store. Switchovat sa to neda, lebo niektore appky su aj kvoli legalnym zalezitostiam urcene len pre specificky trh kvoli rozdielnej legislative. Preto napriklad na Slovensku bez hackov nevies pouzivat netflix. To je ten isty pripad.
da sa to a nemusis si zakladat nove apple ID, len zmen udaje vtom ktore mas, obzvlast krajinu, a potom by ti to po synchronizacii malo zmenit aj v iphone (minimalne v ipode touch to tak funguje) ja som na slovensku a zobrazuje mi vsetko z UK itunes, aj natwest mi stiahlo bez problemov.
ale ak to chces zrobit vsetko len cez iphone tak skus Settings. scrolluj dole kym nebudes mat iTunes & App Stores, tam na to klikni potom klikni na apple I "tvoj email" a klikni na View Apple ID, ta opyta heslo a tam si vies tiez zmenit krajinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
V nastaveniach, dakde dolu to bolo, vidíš SK vlajku, na to klikni, zobrazí sa ti zoznam dostupných storov, vyberieš krajinu a si v ich store
naposledy, keď som si kupoval jednu hru v US store, tak to fungovalo, bolo to ale rok či dva dozadu
@yoshtixiang lebo nestahujem appky cez pc ale asi inak to nepojde ze ?
respektive klikni na tu vlajku tuna
a tam si vyber United Kingdom