čomu môžeš nerozumieť na študentskom preukaze, ktorý slúži na identifikáciu teba ako študenta školy + na zľavy v MHD, kultúrnych inštitúciách, niektorých obchodoch....?
zbytočná pičovina, na základe ktorej z teba ťahajú peniaze. ak nemáš vzadu tú nálepku, tak ti je na nič, platí len v doprave. ak máš iba kartu euro 26, tiež si s tým môžeš vytrieť riť, lebo tá platí zas len do obchodov a nie do kultúrnych inštitúcií, takže všade kde máš študentskú zľavu si môžeš pískať na wécku, alebo priplatiť ...
poprípade je dobrý na to, aby ti každé ráno skazila vrátnička ziapaním SNÍMAJ KARTU!!!!! a pokiaľ nesnímaš kartu, tak ťa bude prenasledovať po celej škole a do konca týždňa na teba gániť. nič moc. a keď tú skurvenú kartičku stratíš cez prázdniny, máš na nej električenku a všetky potrebné veci, tak si ju nevybavíš, lebo zástupkyňa má cez prázdniny dovolenku -.-
@otvoreneokno ak nemas nalepku, nebude platit ani v doprave, pretoze niektore skoly karty neblokuju/stane sa, ze v mhd/buse/vlaku maju nieco so snimacom, tak dopravci sa orientuju podla nalepky.
@trdelniiiq tak či tak, podľa pravidiel na dopravu nemusíš mať nálepku aj keď viem, že to tak nefunguje, pretože ja si nálepkuu už tri roky nekupujem, pretože nežerem v mekáči a v pante mám známosti, iné zľavy nepoužívam, a stalo sa mi milionkrát, že mi isic neuznali. aj keď som sa s nimi do krvi hádala. ale bola som sa na to konkrétne pýtať v cmk.
Ja osobne som ISIC mala a nevadilo mi priplatiť si. Mala som to kvôli tomu, že sa nám v škole menil systém tak sme sa tým pípali. Využívala som to na dopravu, v Panta Rhei, v rôznych obchodoch kde som chodila nakupovať. Nemala som s tým žiadne problémy. Akurát po strednej akonáhle už neni si študentom ti to je na prd.
kravina to je, mali sme mať ten systém v škole boli sme povinní si to všetci spraviť a ten systém dodnes nemáme a pochybujem, že bude /ale zas nie, že by som ho chcela/
Tých dobrých zliav tam veľa nie je. Na MHD myslím ani neplatí žiadna zľava a to, že si tam môžem dať električenku je tiež dosť zbytočné ked jednu kartu už mám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
poprípade je dobrý na to, aby ti každé ráno skazila vrátnička ziapaním SNÍMAJ KARTU!!!!! a pokiaľ nesnímaš kartu, tak ťa bude prenasledovať po celej škole a do konca týždňa na teba gániť. nič moc. a keď tú skurvenú kartičku stratíš cez prázdniny, máš na nej električenku a všetky potrebné veci, tak si ju nevybavíš, lebo zástupkyňa má cez prázdniny dovolenku -.-
A poznáš Tkáča či Jakaboviča?
tento rok si to už vybavovať nejdem
Tých dobrých zliav tam veľa nie je. Na MHD myslím ani neplatí žiadna zľava a to, že si tam môžem dať električenku je tiež dosť zbytočné ked jednu kartu už mám.