Ani jedno... Protiklady sa priťahujú, to hej,ale zase nemusia byť až takí protikladný lebo sa na ničom nedohodnú a nič...ale nemôžu si byť ani moc rovnakí, znudí ich stereotyp
ja osobne som radsej s ludmi s ktorimi zdielam rovnake nazory a mozme o tom rozvijat debatu ako s ludmi ktori maju uplne opacny nazor a potom sa len hadame
obe su pravdy, protiklady sa pritahuju nepochybne, a niekedy neskutocne silno, ze jo...
ale taka ista pravda je, ze ja teda nehladam protiklad ale niekoho, kto mi bude rozumiet. takze povedala by som, ze to druhe je urcite perspektivnejsie ako protiklady (vieme svoje)
podla mna rovny rovneho si hlada mozno chvilu je sranda byt s niekym odlisnym ale po case to leze na nervy...radsej si poriadne rozumiet a mat spolocne zaujmy
extrem si vzdy pritiahne iny extrem aby dosiahol rovnovahu...tot vesmirny zakon
Ja si myslim, ze v praxi vsak (najmä ak ide o ludi)plati, ze uprostred tych extremov musia najst aj nieco spolocne...v trvaom konflikte sa neda existovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Dobre som to napísala?? smiley:
ale taka ista pravda je, ze ja teda nehladam protiklad ale niekoho, kto mi bude rozumiet. takze povedala by som, ze to druhe je urcite perspektivnejsie ako protiklady (vieme svoje)
Ja si myslim, ze v praxi vsak (najmä ak ide o ludi)plati, ze uprostred tych extremov musia najst aj nieco spolocne...v trvaom konflikte sa neda existovat