Jak to,ze na BIRDZi(napr.) 90% ludi nefajci,pri com v realnom zivote(dalej len RL.) je to inak.Preco tu kazdy vravi jak nenavidi rasizmus,no zas v RL je to uplne inak?Preco tu omielate jak hip hop vymyja mozgy a zas v RL je vacsina ludi tejto katogerie?
lebo vsetci klamuuuuuuuuuu je to tak ..aj vcera bola anketa o fajceni a skoro nidkot nefajcil a hlavne ked idem von od 13 - x rokov tahaju jednu za druhou. Cest vynimkam
no tiez si myslim ze mnoho ludi klame v tych anketach ale ja nie ....vzdy to bol moj nazor..alebo to bude tym ze na birdzi su len slusny ludia? ..asi nieeee
diki za cest.a pocita sa ze si dam na akci jednu a ta je tak ci tak zlomena bo ju mam za uchom a zabudnem sa a zlomim ju .tupi fajciar niesom viete kolko usetrite ked nefajcite dost to mi verte.
podla mna chcu taki ludia zaujat ale tak ked dotycneho naozaj ze poznas a v profile ma nieco ine napisane tak sa asi nevie sam zo sebou vyrovnat alebo je schyzofrenig
preco je to tak??...lebo chceme byt lepsi ako v skutocnosti...aj ked neznasam cigarety a alkohol...nemozem povedat...ze nikdy sa s tym nestretnem...a ked ludia pisu,ze aki sme dokonali tak sa to lepsie cita...a je lahsie napisat ze je vsetko idealne ako napisat---neviem co dalej ,nic sa mi nedari....iba horsie je to ,ze ta realita je uplne ina,lebo v realnom zivote je vela lakadiel,ovpyvnuje nas vela veci...a ked pride realna situacia,tak sa clovek rozhodne..a je v tu chvilu jedno ci sparavne alebo nie....podla niekoho spavne ,podla niekoho nie......
3, hip-hop resp. rap pocuvam a ficim si natom (a nenosim siroke gate a ani siltovku
Preco? Lebo vsetci teda tych 90% je tu bud emo alebo su tak zaujaty a tak nenavidia hip-hop, ze vlastne ani nevedia sami preco. Jediny argument, ze to nie je hudba
Ako povedal cistychov: "Sudit ludi podla hudby. Kokot, aj tak kokot vie"
nefajčím.. piť dáko nepijem.. nie je ani moc kedy a kde.. ale keď sa pije tak si fakt trochu dám (ešte som nebola opitá) ...rasista nie som... a hip hop milujem.. nemám problémy priznať to
práveže naopak..práve JA vo fórach vyjadrujem svoj názor aj keď s tým moźno veľa ľudí nesúhlasí..je mi jedno,čo si o mne myslia ostatní,hlavne že sa môžem slobodne vyjadri´t..
a to,že som rasistka,hm,ja skôr nenávidím cigáňov resp. rómov..k tomu sa priznávam všade!a nehanbím sa za to...a to že som fajčiar? už som niekoľkokrát povedala,že ak ma niekto ponúkne,tak oukej dám si..
toť všetko k tvojej ankete,kde som takisto vyjadrila názor bee toho,aby ma ovplyvnili ostatní..
fórum skôr pre ľudí so zdravím rozomom ale preto je to tak. Ale cigáňov nenávidím, ale proti čiernym ič nemám. Neverím, že sa ľudia až toľko pretvarujú len sem chodia viacej normálny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
2, rasista nie som, ale romovia no vieme svoje
3, hip-hop resp. rap pocuvam a ficim si natom (a nenosim siroke gate a ani siltovku
Preco? Lebo vsetci teda tych 90% je tu bud emo alebo su tak zaujaty a tak nenavidia hip-hop, ze vlastne ani nevedia sami preco. Jediny argument, ze to nie je hudba
Ako povedal cistychov: "Sudit ludi podla hudby. Kokot, aj tak kokot vie"
takze asi tak.
(momentálne nemyslené v zlom)
aj ked v tych anketach za hiphop nezvyknem hlasovat
a to,že som rasistka,hm,ja skôr nenávidím cigáňov resp. rómov..k tomu sa priznávam všade!a nehanbím sa za to...a to že som fajčiar? už som niekoľkokrát povedala,že ak ma niekto ponúkne,tak oukej dám si..
toť všetko k tvojej ankete,kde som takisto vyjadrila názor bee toho,aby ma ovplyvnili ostatní..
LEBO- fajčiar je práve na balkóne a plní plán-teda sa ankety zúčastniť nemôže
LEBO- hipiti hopter vie že jeho hudba je brak ktorý je inteligentnému človeku na smiech a preto sa s tým že to počúva nezvykne chváliť
A co mate furt proti hip-hopu (resp. rapu)???