@junkychess telo si vytvori prirodzene protilatky a dalsi krat bude vediet proti takejto chorobe alebo viroze bojovat..
je lepsie ak sa vsak proti borelioze napriklad clovek zaockuje a tak si vytvori protilatky skor ako choroba prepukne, mono som prekonal a vyhoda je, ze teraz sa mozem bozkavat s hocikym
@popolcek po mononukleoze sa da, len to trva nejaky cas, moze aj par rokov...
ja som mal asi mononukleozu, "doktori" mi povedali, ze asi lebo dost sa to podobalo na nu ale nejak to bolo silnejsie a nieco tam nesedelo... a uprimne doktori mi v tom hovno pomohli...
ja som mala asi 6r ked som mala boreliozu z kliesta... nastastie som v tom case uzivala antibiotika, tak choroba nemala zly priebeh... uz sa na to ani nepamatam... a neviem preco by nemalo byt dobre ze som sa vyliecila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Mononukleoza ako taka by snad vadit nemusela. To myslim dvakrat nedostanes a potencialnych prenasacov (u ktorych to neprepuklo) je pokial viem habadej
je lepsie ak sa vsak proti borelioze napriklad clovek zaockuje a tak si vytvori protilatky skor ako choroba prepukne, mono som prekonal a vyhoda je, ze teraz sa mozem bozkavat s hocikym
ja som mal asi mononukleozu, "doktori" mi povedali, ze asi lebo dost sa to podobalo na nu ale nejak to bolo silnejsie a nieco tam nesedelo... a uprimne doktori mi v tom hovno pomohli...