ani v normalnych cigaretach nieje skodlivou latkou nikotin nikotin je len navykovou latkou, ale je v podstate neskodny, resp. mozno ma nejake skodlive ucinky, no v porovnani s ostatnymi zlozkami dymu su zanedbatelne.
a nie, nieje to neskodne. vapor z elektronickej cigarety ma radovo mensie castice nez dym z normalnej. sice tam nieje decht a ani ine produkty horenia, kedze tam nic nehori, no na druhej strane su tieto castice dostatocne male, aby prenikli omnoho hlbsie do plucneho tkaniva. dlhodobe studie sice neexistuju, ale clovek nemusi byt biolog, aby vedel, ze plucam nasiaknutym polypropylenglykolom sa pravdepodobne skor ci neskor nieco stane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a co sa ptm fajci vlastne? lebo ak su to nejake aromy, tak tie urcite nie su zdrave
a nie, nieje to neskodne. vapor z elektronickej cigarety ma radovo mensie castice nez dym z normalnej. sice tam nieje decht a ani ine produkty horenia, kedze tam nic nehori, no na druhej strane su tieto castice dostatocne male, aby prenikli omnoho hlbsie do plucneho tkaniva. dlhodobe studie sice neexistuju, ale clovek nemusi byt biolog, aby vedel, ze plucam nasiaknutym polypropylenglykolom sa pravdepodobne skor ci neskor nieco stane.
nikotin nie je skodlivy, cize je jedno ci ho mas 0,3,6 abo 32mg.
a elektronicka je o 95% bezpecnejsia nez ciga.