Homosexualita je prirodny jav, ktory tu vzdy bol, je , bude a sucasna liberarna doba nuti ho akceptovat aj toho kto nechce.
Nastastie.
Ale kto sa nad tym seriozne zamysli, uvedomi si, ze je nezmyselne to riesit, pretoze sme ludia ako vsetci ostatni s rovnakymi tuzbami, snami, potrebami ako ostatni a nezasluzime si byt diskriminovani.
Ten príspevok @0 je strašne kokotný a ešte aj kokotne napísaný .________. O______o
A inak choroba to nie je, predstav si proste submisívnejšieho jedinca a dominantnejšieho jedinca, väčšinou je submisívnejší žena a teda ju priťahujú dominantní muži. Lenže ako sa ľudia množia a mieša sa ich DNA a všetko čo majú, tak sa niekedy narodí napr. dominantná žena. A teraz pravdepodobne chce submisívneho jedinca, čiže buď zženštilého chlapa (čo bude skorej asi gay) alebo aha, ženu.
@inequity to maš pravdu s tým dominantny a submisivny ...len pozri na terajšich "chlapov" vrabčeky oni su pri tych ženach čo su väčšie ako oni fakt, že submisivni
Ok necitala som to ale odpvoedat ti na otazku, nie je to choroba. pozri tak ako niekolko percent vyrobkov v hale bude nejakym sposobom zlych, tak sa niekto narodi bez noh, tak je niekto homosexual.
no ja som z toho asi paf..........prírodný jav, zvláštnosť....a čo ja viem čo je homoš?!
ja som gay a keď sa mi páči chalán tak sa mi páči a keď nepáči tak asi ho nebudem baliť....to je asi ten prírodný jav a zvláštnosť?!
a čo je to potom u hetero chalana, keď sa mu baba páči alebo nepáči....to je tiež prírodný jav a zvláštnosť?!.........
no ja ti vám poviem ľudkovia, všetko to stojí za kkotný trt.....treba si užívať kym sme mladí, lebo na staré kolena budeme kripli a nebude ani na čo spomýnať............filip
sa uvedomte OMG (blee) žiadna choroba ani zvláštnosť ! ! ! je to úplne normálna a je to každého osobná vec,ak je chalan na baby tak je to každému u riti ale zrazu ak je na chalanov už to trápi 90% ľudí.... mali by ste sa uvedomiť a dať im pokoj konečne a hlavne nemyslieť si že je to nejaká choroba ! ! !
to, či je to choroba, je stále v štádiu výskumu. Ale existujú nepriame indície, že by mohlo ísť o chorobu. Vedcom sa podarilo reprimovať u myší FucM gén, ktorý zabezpečuje transporf fukózy do špecifických proteínov, ktoré sa podieľajú na regulácii estrogénov. takéto myši - samice sa nezaujímali o samcov, ale mali snahu "spáriť sa" s "nemodifikovanými" samicami. Problém ale je u samcov. likvidácia estrogénov nemá na ich orientaciu vplyv. Je tu ešte možnosť, že homosexualita u samcov vzniká prostredníctvom iných mechanizmov, takisto sa nedá vylúčiť, že aj u samíc existujú iné mechanizmy... ale ak by tento experiment fungoval aj u ľudí - žien, tak v prípade buď mutácie, alebo inej patogénnej zmeny na danom géne v, alebo pred embryonálnym vývojom by znamenalo, že takto získaná homosexualita je u žien genetickým ochorením
Prepáčte zasa som nikoho nechcel uraziť a dobre že sa ozval aj gej.
Ja len reku či by sa nezmenil potom ako Julo keď si dobre za kefoval na ErikeV tom prípade by nebolo treba robiť vedecké výzkumy. A to nie je blbosť ale skutočnosť. Nemôžem dalej zverejnovat údaje o ňom lebo ten človek žije ako vážená dôstojna osoba.
podla mna je to choroba.. to, ze sa vyskytovala aj v minulosti a neda sa liecit nie je argument.. aj mentalna retardacia sa vyskytovala odjakziva a neda sa liecit.. a co je to? no predsa CHOROBA..
neni to choroba ani zvlastnost, je geneticka deviacia a nazvat sa to da akymkolvek privlastkom. neprirovnal by som inu orientaciu k retardacii, to je nieco ine aj ked ma tiez geneticky zaklad.
@kosh hovorim, ze to je skor odchylka nez choroba.. nemam preco urazat ludi s IQ 160.. tepli su pre mna chori, proti prirode a sice ich akceptujem vadia mi...
@tommyhot s tymi slovami by som velmi opatrny... vraviet co je a nie proti prirode su trochu silne slova. Vadenie nie je argument. Ide o lusku prirodzenost, ktora nie je ziadna, lebo ju clovek casom meni.
niekomu moze vadit, ze sa nietko na slovenskej plavarne sprchuje nahy. Je to dostacny argument, aby sa nesprachoval nahy? Inac v dost vela krajinach na bazene je zakaz sprchovania v plavkach.
Ak Ti niekto vadi, mozes ho nezmyselne urazat, ale nejak mi uchadza pointa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Homosexualita je prirodny jav, ktory tu vzdy bol, je , bude a sucasna liberarna doba nuti ho akceptovat aj toho kto nechce.
Nastastie.
Ale kto sa nad tym seriozne zamysli, uvedomi si, ze je nezmyselne to riesit, pretoze sme ludia ako vsetci ostatni s rovnakymi tuzbami, snami, potrebami ako ostatni a nezasluzime si byt diskriminovani.
Bodka.
A inak choroba to nie je, predstav si proste submisívnejšieho jedinca a dominantnejšieho jedinca, väčšinou je submisívnejší žena a teda ju priťahujú dominantní muži. Lenže ako sa ľudia množia a mieša sa ich DNA a všetko čo majú, tak sa niekedy narodí napr. dominantná žena. A teraz pravdepodobne chce submisívneho jedinca, čiže buď zženštilého chlapa (čo bude skorej asi gay) alebo aha, ženu.
a necital som to tak sa mozno nevyjadrujem az tak k teme ako by bolo treba
ja som gay a keď sa mi páči chalán tak sa mi páči a keď nepáči tak asi ho nebudem baliť....to je asi ten prírodný jav a zvláštnosť?!
a čo je to potom u hetero chalana, keď sa mu baba páči alebo nepáči....to je tiež prírodný jav a zvláštnosť?!.........
no ja ti vám poviem ľudkovia, všetko to stojí za kkotný trt.....treba si užívať kym sme mladí, lebo na staré kolena budeme kripli a nebude ani na čo spomýnať............filip
Ja len reku či by sa nezmenil potom ako Julo keď si dobre za kefoval na ErikeV tom prípade by nebolo treba robiť vedecké výzkumy. A to nie je blbosť ale skutočnosť. Nemôžem dalej zverejnovat údaje o ňom lebo ten človek žije ako vážená dôstojna osoba.
niekomu moze vadit, ze sa nietko na slovenskej plavarne sprchuje nahy. Je to dostacny argument, aby sa nesprachoval nahy? Inac v dost vela krajinach na bazene je zakaz sprchovania v plavkach.
Ak Ti niekto vadi, mozes ho nezmyselne urazat, ale nejak mi uchadza pointa