Myslíte si o ňom, že je to rovnaký literárny hnus ako knihy od Urbaníkovej, prípadne toť spomínanej Vasilkovej? A čítali ste od neho aj staré knihy - Polnočný denník, Mexická Vlna.. atď?
Polnocny dennik a Mexicka vlna a tusim este Laska je chyba v programe boli fajn, Ale uznavam, ze som to citala, ked som mala asi 16, takze mi stacilo, ze to bolo expresivne, trochu vulgarne a dost sexualne
polnocny dennik bol fajn vzhladom na vek, v ktorom som ho cital. v 18 mi to prislo super, v 20 menej a neskor som dospel k nazoru, ze je to uplny bullshit a teraz by som tomu nevenoval ani sekundu svojho casu. zvysne jeho knihy citala byvala/kde-kto a ked som si precital par stranok, zhodnotil som, ze ta kniha nie je dobra ani ako zachodove citanie pocas srania.
vcinu som ich citala, niektore ma donutili zamysliet sa nad svojim osobnym zivotom, ale treba pvoedat ze to bolo hlavne v obdobi dospievania. akoze neni to nejaka vysoka kvalitka, ale ak si na taky zaner tak sa t oda citat
Teraz o ňom počujem prvý krát a začala som čítať Polnočný denník. Zatiaľ mi to príde z hľadiska kvality písania ako brak. Jednoducho kvalita hodná intercetovej fikcie, ale nie normálnej knihy (aj keď existuje aj veľa fikcie lepšej ako Urbaníková, Steelová, 50shades atď). Páči sa mi jedine prostredie nočních podnikov (ktoré nenavštevujem
) a to že je to písané z pohľadu chlapa.
Podľa mňa nie je autor nikto známy, ale len nejaký random týpek, lebo tá kvalita je fakt slabá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
) a to že je to písané z pohľadu chlapa.
Podľa mňa nie je autor nikto známy, ale len nejaký random týpek, lebo tá kvalita je fakt slabá.