Neočakával som žiadnu konštruktívnu otázku na mňa a otázku ktorú by som sa spýtal birdzáka, už zrejme neexistuje, keďže som ho nevedel nájsť...
Že ako sa jej darí... v tom nemecku
Hej, @tanickina ci uz je v poriadku, lebo pred rokmi mala nejake vazne zdravotne problemy a vcera mi tu akurat vyhodilo jej fotky, tak som si na to spomenul.
@etelnair jéééj! super otázka! ANO! D bolo to úplne popiči, ešte to upravím, bolo to v nedelu o piatej ráno a napokom šiel so mňou aj @drazoal (a pridala sa napokom aj jeho dajme tomu spolubývajúca a jej frajer), priniesla som sojove mllieko, nejake sladké pečivo na ranajky
A potom sme mali prechdázku nedelným brnom o 6:30 rano a šli do mekáču na kávu a sledovali afterparty ludí cize nechcelo sa mi zomret, super napad a odporúčam! D
@rebarboe Furt na začiatku mesiaca si otvorím Urban dictionary, dám si random výraz, ten hodím do Googlu, prepnem na pictures a 1. obrázok, čo mi to hodí, si dám ako profilovku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@rebarboe To je vlastne oveľa divnejší a sofistikovanejší systém, než by si ktokoľvek myslel.
@Aventine A oni sa neboja, že ich zabiješ?
A pre tych, co sa chceli spytat mna: Ano, aj nazivo som taka pica.
S nožom-bodákom jedine
Ďakujem.
Že ako sa jej darí... v tom nemecku
A potom sme mali prechdázku nedelným brnom o 6:30 rano a šli do mekáču na kávu a sledovali afterparty ludí cize nechcelo sa mi zomret, super napad a odporúčam! D