Je podľa vás možné, aby si niekto nakúpil zbrane, a začal bojovať proti zločinu ako vo filme KICK-ASS?
Najprv sa vyjadrím ja: podľa mňa to je možné, ale musel by byť fyzicky zdatný, a šikovný ale problém vidím v tom ako by tých zločincov vyhľadával. Čakám komenty typu: WTF?
ja by som to uvital. bola by to supa, lenze k tomu potrebujes vymakanu kondicku, prachy a 0-vy pud sebazachovy. ved kedysi tu aj bol projekt, ze slovenski superhrdinovia, ale nejako sa vytratili do zabudnutia
Myslim ze keby bol clovek pripraveny cize mal vojensky vycvik , poznal postupy policie , vysetrovania a bol opatrny mohlo by sa mu podarit vycistit SR od par zlych ludi a dlho by naneho neprislo.
Ale vo filme Kick Ass to bol maly retardovany amik co sa nevedel ani bit a pravdepodobne nemal moc chochmesu ked to o sebe vedel a aj tak sa do toho pustil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale nie, podľa mňa by ho hneď zneškodnili.
takých čo by chceli byť na opačnej strane ešte vela nebolo, ak boli nejakí vôbec.
Ale vo filme Kick Ass to bol maly retardovany amik co sa nevedel ani bit a pravdepodobne nemal moc chochmesu ked to o sebe vedel a aj tak sa do toho pustil