Dnes má maturitu už každý jeden človek, čím dochádza k jej absolútnej dehonestácií. Hlúpy primitív a hulvát z učňovky má podľa týchto edukatívnych štandardov rovnaké uplatnenie a kvalifikáciu ako inteligent z gymnázia - a to len preto, že obaja majú maturitu (pričom sa nezohľadňuje, že na škole X bola maturita 10krát zložitejšia ako na škole Y)
Bullshit totálny...výsmech...
Mám dilemu, či sa začať učiť už teraz, tie témy a tak napriek tomu, že všetci hovoria aké je to ľahké a že sa na to pripravovali asi týždeň a dali to bez problémov.
???
je to lahke seci len strasia ale ako bolo povedane hore uvidis ak ked cez nu prejdes su to len stresy inak je setko fajn za tie roky nas nieco naucili predsa
Áno, po maturite si väčšina povie, že to bolo jednoduché (aj ja som si to povedal), ale myslieť si, že bez učenia to dáš na jednotky? Lebo to je podľa mňa definícia "ľahkej" maturity. Samozrejme, pravdepodobne to zvládneš, ak nie si úplný balvan, ale nebudú to najlepšie výsledky, ak sa na to nebudeš aspoň trocha pripravovať
písomná časť je ako obyčajná písomka v škole akurát musíš mať pri sebe občianky
a ústna...no to záleží od toho, kto ťa učí, kto ťa skúša, ako sa k tomu postavíš a ako chceš zmaturovať
zas, nehovorím, že som sa neučila.. ale, v podstate ani veľmi nie NOSku vôbec, biológiu asi dva dni predtým, angličtinu ani slovenčinu vôbec.. a dala som to 2, 2, 1 1.. takže fajn
ale mne dalo veľa, že som z tých predmetov mala počas roka semináre, tak som si to zapamätala..
Vela ludi co poznam vravelo ze pohoda, druhy ze total pohoteli, a daktory ani nedali... Je to ako kde.. Hlavne nestracaj nadej a neboj sa, lebo to das.
Tak..písomná bola ľahká,fakt ako nejaký test...Ale ako..ústna je o šťastí...na jeden predmet som sa nenaučila 2 témy a just jednu z nich som si vytiahla...ale tak pri ostatných predmetoch sa mi podarilo zas...jazyky sme sa učili priebežne,nad zvyšok som sadla až cez akademický...a stihla som...ak si odmyslím tie 2 látky takže nestresuj,teš sa na stužkovú a akcie s tým spojené :-S
4roky som sa príliš neučila, potom som sa drvila cez akademický od nevidím do nevidím z ekonomiky som nechcela 3 témy jednu z nich som si vytiahla a z NJ jednu tému a tú som si vybrala...takže čo z toho vyplýva? učila som sa to všetko zbytočne
@monikka - preto sa ucim najviac tie temy, ktore mi sedia najmenej. Inak to zalezi od ucitelov, co ste preberali, kto sa ako ucil cez rok. Staci trochu viac zamakat cez akademicky a zmaturuje kazdy.
písomná celkom ľahká, hlavne sloh z nemčiny kde som mala 100% , ústnu nemčina, matika, nos som mala spracované otázky už predtým, ale slovina dala zabrať, do nej som sa pustila až cez akademický,lebo som sa nevedela donútiť a bála som sa analýzu básní, ale nakoniec som vytiahla najľahšiu otázku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Bullshit totálny...výsmech...
???
aj tak to je kazdemu jedno
a ústna...no to záleží od toho, kto ťa učí, kto ťa skúša, ako sa k tomu postavíš a ako chceš zmaturovať
ale mne dalo veľa, že som z tých predmetov mala počas roka semináre, tak som si to zapamätala..
inak ani ja som tomu neverila
... kedykoľvek by som si ju zopakovala