možno polovica, nikedy možno aj viac. ale keď sa ja niečo pýtam na fóre, tak toto nepouž´vam, lebo aby boli ludia zmanipulovaní a neodpovedali podla svojho presvedčenia
Ale záleží to od toho, koho sa pýtaš... pri hlúpych ľuďoch je to možno polovica, pri inteligentných ľuďoch je to hlavne ich názor, presvedčenia, potreby a preferencie, ktoré ovplyvňujú ich odpoveď a nie položená otázka
iste. je to neodmysliteľná súčasť môjho feťáckeho života. a keď máme náhodou pauzu, tak samozrejme nerobím nič iné, iba sa zaoberám jeho existenciou, pričom všetko, čo poviem alebo napíšem nejakým nepriamym spôsobom odkazuje naňho
a za e) to, že ma tu stále obťažuješ a bezdôvodne urážaš je dokázatelná vec, stačí nahromadiť tvoje reakcie v mojich diskusiách a anketách, ktoré som tu založil
@luc.ka Lucka to o tom fetakovi nebolo na moju adresu? Ja ze hej @bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h Veduci a ty si to nepochopil nahodou nejak spatne? Hras to tu na inteligenta, tak ju len jednoducho ignoruj, nie?
Trikrát som si to prečítala, potom som pochopila a ako... Dajme tomu, že väčšinou dávam niekoľko otázok, ak čakám nejakú zmyslu plnú odpoveď keďže moje otázky málokto pochopí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@serioznybloger sto ludi sto chuti
proste sloboda volby
ano
nie
možnosť som frajer a viem čo robím
iné... pre tých večne nespokojných
a....moja súkromná vložka , keby mi chcel niekto vyznať lásku
tod vše
iste. je to neodmysliteľná súčasť môjho feťáckeho života. a keď máme náhodou pauzu, tak samozrejme nerobím nič iné, iba sa zaoberám jeho existenciou, pričom všetko, čo poviem alebo napíšem nejakým nepriamym spôsobom odkazuje naňho
a hej, už sa idem učiť... snáď
a čo tvoja skúška? done?
za a) nie som tá trieska v zadku , ktorá ta tu evidentne niekedy dávno štvala
za b) ty na mna vždy reaguješ prvá
za c ) nikdy som netvrdil, že si feťáčka, mne to o tebe len niekto písal
za d) najvačší fake na birdzi si ty, lebo tu nič iné nerobíš len píšeš jebnuté komenty
nech mi dá pokoj ja proti @luc.ka nič nemám , ale bezdôvodne ma uráža ma a ja sa len bránim
jezus... nie to bola sebairónia vyplývajúca z presvedčenia istých osôb o MOJOM feťáckom živote...
no a inak ja som naňho zareagovala asi tak 2x, a odvtedy žije v nejakej svojej paranoidnej bublinke
ja teba iba 5 krát a vždy obrana
rátam len urážlivé komenty
....kopírujem si to do wordu , ked to presiahne 50 , zverejním to do blogu pod nadpisom
,,Nejakej babe to jebe na mozek,''