u väčšiny chlapov a väčšiny žien je to tak, sledujem to Ale nie je to pravidlo a nefunguje stopercentne. Keď však vidím chlapa, čo "stíha" tak ma to príjemne prekvapí, keď ženu, čo vie len jednu vec, som šokovaná
nedefinoval by som to konkrétne tak, že muži "jednu" a ženy "dve", ale asi niečo na tom bude, že ženy dokážu robiť viac vecí naraz resp. to dokážu aj muži, no ženy dokážu robiť ešte o pár vecí viac v jednom momente ako muži
ak by bolo napísané muž jednu vec Poriadne a ženy dve veci Poriadne tak by to bola pravda inak nie ale o tom nech vraví odborník » www.videacesky.cz/skece/mark-gung...
@tomas nekecaj ty si potom výnimka laska ty vies robit viacej veci naraz ale zas aj ja ale ty vies steklit aj sa rehotať aj mi drzať ruky aby som sa nemohla braniť a to su tri veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale paci sa mi, ze staci jedna reklama na hygienicke vlozky a uz ludia vravia, ze zeny vedia robit viac veci naraz, kym muzi nie.
pozeranie telky a zaroven spanie sa tiez rata?
a viete čo, má pravdu nikoho neurazí a vysvetlí polopate
odpoved prečo...