Toto je myslienka co mi vrta v hlave uz dlhsie . Pocuvam Punkovu hudbu a jej historiu mam v malicku . Vela ludi dnes povie Punk is not dead ale nazori starsich(Sex pistols) aj novsich (Slobodna Europa , Zona A , Karpina ) Punkerov hovoria ze punk je dnes
jasne že par lud ešte stale existuje čo žije v squatoch ,nič nerobia len seru do kuta, beru drogy a hravaju v kapele alebo nerobia vobec nič.. hh.. ale myslím si že za 30 rokov už bude punk ako punk uplne pochovaný ale stale budú ludia ktorý budú na všetko srať ale už to nebudu punkači, možno ich zase niekto niekam zaškatulkuje ,možno už svet bude natolko rozmanitý že aj škatulky vymiznu uplne
hm ako by som to povedal, (moj nazor, nemusi sa zhodovat z vasim) punk nieje ani tak o hudbe ako o zivotnom style. Teraz uz nemaju koho sokovat, tz. uz niesu natolko zaujimavy ako kedysi .
Podla mna su hudobne styly hlavne o hudbe a nie o sposobe zivota. Rad si vypocujem punkove pesnicky, no neschvalujem ten extremisticky sposob zivota na vsetko srat a vyznavat anarchiu
Skôr ten starší punk, ako ten mladší, priznám to rovno. Sex Pistols mi už tri mesiace zvoní ako zvonenie v mobile a len tak rýchlo preč nepôjde, možno náhradou za Deep Purple maximálne
boze otazky tohoto typu a diskusie mi uz lezu krkom,ci ej punk mrtvy,pridi niekedy sem na koncert a uvidis potom ci je punk mrtvy,jediny kto tam bude mrtvy budes asi ty,lebo to prezit tuna nejaky koncert punkovy je umenie,musis vediet kedy mas odtial odist,no ej pravda ze ti co tam chodia su skor len take socky ochlastane najebane ,ale tak najde s aaj dakto normalny a mne uz po pravde ide ten punk na nervy,nic ine tu nie je len punk punk a punk,aj ked hudba je dobra,ale uz je toho moc na mna niekedy,no to bude si tym ze tu byvaju len pukove koncerty,asi tamprestanem chodit
ta trapna fraza, ze punk´s not dead mi lezie hore krkom. a ked som punkac srdcom a nie iba posranym debilom co v tom celom vidi len modu. kaslem na ludi nech vyzeram ako chcem, a to, ze im do ksichtu zakricim PND tak co tym dosiahnem? typnem si ze velke hovno. hmm
a ta povodna punkova myslienka, ze mas byt sam sebou, zabavat sa, robit si picu z ludi co ta seru, tak ta asi zije len v niektorych ludoch. a dalsia vec, to ciro co ma 3/4 pankacov na hlave tak to len dokazuje, ze pre nich je viac co mas na hlave a nie co mas v nej. a niektory si myslia, ze si kupi (drahe) boty, sidovku, cierne nohavice a je z neho punk. a to s tymi koncertami je niekedy pravda. sak je koncert sa musim poriadne zjebat, zeby zo mna bol vacsi borec pred ostatnymi ludmi, a potom mam z toho koncertu asi iba opicu, lahsiu penazenku za vstupak a nic viac.
dalo by sa tu diskutovat o tom dost dlho, ale radsej niekde v krcme pri fajne vychladenom pive.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja si vždy všímam len hudobnú časť a nie spôsob života. Proste nebudem ani punker ani metlák v normálnom živote, budem to len počúvať.
ani nechápem prečo to ide ruka v ruke...možno sa tak lepšie šíri idea daného smeru.
Takže v tomto komentári názor tretej strany asi nenájdeš
I ked fandím o čosi viac inému štýlu.
a ta povodna punkova myslienka, ze mas byt sam sebou, zabavat sa, robit si picu z ludi co ta seru, tak ta asi zije len v niektorych ludoch. a dalsia vec, to ciro co ma 3/4 pankacov na hlave tak to len dokazuje, ze pre nich je viac co mas na hlave a nie co mas v nej. a niektory si myslia, ze si kupi (drahe) boty, sidovku, cierne nohavice a je z neho punk. a to s tymi koncertami je niekedy pravda. sak je koncert sa musim poriadne zjebat, zeby zo mna bol vacsi borec pred ostatnymi ludmi, a potom mam z toho koncertu asi iba opicu, lahsiu penazenku za vstupak a nic viac.
dalo by sa tu diskutovat o tom dost dlho, ale radsej niekde v krcme pri fajne vychladenom pive.
vlastnorucne napisal MatOi! serus
Ak by sa to nezobrazilo, tak KLIK ;o)