Takže je možne, aby 21 ročny chalan chodil s 15 ročnym dievčaťom? Takto mam kamaratku lubi jedneho chalana a dokonca su kamarati.Ten chalan sa raz prekecol a povedal ze ju ma radsej ako len kamosku.Ona sa vznasala v siedmom neby a nakoniec s toho nic nebo
je mozne aby si sa posmykla na banane? je. tak sito je mozne aby 21 r chodil s 15r. vsetko zalezi na povahe. Ja by som asi od toho odbocil keby mal 18 a on 23 nepoviem. Je este mlada ona ma ine potreby on ine potreby na vstah. A ak jej povedal, ze ju ma radsej ako len kamaradku moze to zancit aj to, ze ju ma rad ako sestru. Nepovedal jej, ze ju lubi a to je podstatny rodziel. A preco jej nepovie co od necj hce? By si mali oni dvaja porozmyslat co chu a co nechcu. takze tech ta tvoja kamaradka zbene za nim a nech sa s nim o tom porozprava lebo: Pokial ponuka nie je dostatocne znama (vyjadrena) tak nemozes sa tesit z dobreho produktu vyrobku chapes?
tak najprv som sa ho dotkla a spomenula som si na tom & jerry lebo oni maju vela skusenosti s bananmi a potom som sa ho dotkla takym silnejsim sposobom a jeb bola som dole..pod nim
Takže možné to je. A prečo jej nepovie na rovinu čo od nej chce? Podľa mňa si myslí, že keby aj ona ľúbila jeho tak mu to povie, keďže to on už naznačil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
podľa mňa by sa s ním mala porozprávať, aby vedela na čom je, možno ju vážne má rád ako sestru, no neviem
Hehe tak niet sa comu cudovat. gratulujem