verite na to ze ked sa niekto do niekoho zamiluje tak mu nechuti jest ani spat sa mu neda ?nedavno som sa zabuchol do jednej baby a od vtedy som schudol 5 kilo a mam problemy zaspat lebo stale nanu mislim da sa to nejak ovlivnit ? ( trapne forum ale co uz
neviem ci to tu niekto pisal, lebo vobec sa mi to nechce citat.. pri zalubeni a silnom pocite lasky ( hlavne zo zaciatku ako pises ) clovek skutocne nepotrebuje tolko jest a spat.. v skutku ide o chemicke procesy prebiehajuce v tele a vylucovanie hormonov.. takze ovplyvnit sa to da tak, ze bud pojdes za nou, alebo sa pomalicky uvedomis
Napríklad mne sa to stalo.. Ako nie, že mi nechutilo jesť.. Ale nepotrebovala som.. Koľkokrát som nejedla aj dva dni, alebo som jedla len minimum.. a schudla som.. Potom sme sa rozišli a začala som jedávať.. Takže sa potrebujem zase zaľúbiť.. A s tým spávaním.. To bolo tak, že on bol vždy v jednom podniku pred mojou bytovkou a vonku s kamošmi hulákali dlho do noci, takže preto som spávať nemohla teraz už nehulákajú, sú kľudní..
Nerobte si prdel.!!...zavisi to vpprvom rade od Povahy....Daktore povahy su take..ze ked sa do baby fakt Zabuchnu...tak ked idu jest myslia nanu..ked chcu spiat premyslaju Len nadnou...Je to len o psichickej kontrole treba si hlavne najst aktivity..A snazit sa menej nato mysliet..A ked uz nato mysliet..Tak v dobrom..A nie v strese.Lebo typujem ze stres ta poziera..kedy snou budem..neda mi kopacky..A podobne..veci...ja osobne radim Aktivne zit..:!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja odkedy som so svojím som pribrala ? čím to je ?
a da sa to aj ovplyvniť, zavrzni si honiaci predmet do sveráka.......
To sa idem zamilovat
a možno som len tehotná a vyhlásia ma za svätú!
možno...
Urcite, ak by si sa podujala i na to, podstupit dokazove konanie .