sama som ešte nebola,ale v pohode by som šla aj keď ja po filme potrebujem rozprávať o dojmoch, aké vo mne zanechal, tak by som asi nemala komu...síce, keď sa tak nad tým zamyslím, väčšinou o filmoch rozprávam ľuďom, ktorí ich ešte nevideli... teda asi by mi nerobila problém ísť sama,neviem...
Mne by bolo ľúto vyhodiť na to peniaze, ak by som mala ísť sama - proste do kina chodím len s niekým a ak mi niečo chcem pozrieť, stiahnem si to a pozriem doma z notebooku.
a neni ti trapne sedet sama doma pri telke? preco by malo byt trapne byt sam v kine??? ked chces ten film vidiet je to tvoja vec a tym duplom je to tvoja vec ci ides sama alebo s niekym
ja by som sam nesiel, to si ho radsej mozem pozriet zadarmo v pohodli domova
a po poslednej skusenosti v humennom uz asi do kina nebudem chodit...neviem ci vsade sas nachadzaju taki drbnuti dedinski chlapci, co musia cely film komentovat tak aby ich poculo cele kino-.-
Ja si neviem predstaviť ísť sama do kina. Už toto, že dakoho by som tam spoznala v štýle: Čo tak sama? " ma privádza do zúfalstva, že hocičo by ma zachránilo od tejto otázky je lepšie. Čiže pre mňa je to trapas ale pokiaľ sa ty nebudeš cítiť trápne tak je to úplne super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
pozitivum je ze ti nikto nevyziera pukance
ale odpoveď: CHOĎ
Ale trochu trápne je chcieť ísť sám do kina a neísť tam, lebo je to údajne "trápne".
a po poslednej skusenosti v humennom uz asi do kina nebudem chodit...neviem ci vsade sas nachadzaju taki drbnuti dedinski chlapci, co musia cely film komentovat tak aby ich poculo cele kino-.-
Ale teraz pôjdem asi znova sám lebo chcem vidieť film a nemá kto so mnou ísť
presne tak