@paulinka24 to som tu týždeň neni a označia má na takejto khokhotnej diskusií?
1. Keby som moslimka tak sa zabijem.
2. Som KRESTANKA!
3. V živote k takej viere by som nešla ani keby ma mučili.
4. Moji predkovia boli mučený zato, , že neprijali moslimstvo. Bojovali za kresťanstvo. Vďaka tomu Arménsko je najstarší národ na svete čo prijal kresťanstvo.
5. Sice som toto nechcela písať ale toto ma dostalo.
@paulinka24 prečítaj si Arménsku históriu prosím ťa a ptm toto píš. To že dakto prejde inú vieru hneď neznamená, že všetci na ňu prešli. Arménsko bude navždy KRESŤANSKÝ NAROD. Preto aj zato naši predkovia bojovali a museli si prejsť ARMENSĶÝM GENOCIDOM. Ale je to dosť smutný príbeh čím sme si prešli.
Och -.- v živote som takýto facepalm nechytila. A čo dodám: NAJPRV SI POZITUJEM A PÍŠEM.
@story ja som si to pozrela či su tam aj moslimovia a su nezaujimaju ma tvoji predkovia ale viera a presne neviem odhadnut ci si moslim alebo kresťan....tak sa nenavážaj do mňa...
@paulinka24 Ked nevies najprv zistim a az potom oznacim. Hod mi ten link kde je napisane ze v Armensku ziju moslimsky Armeni. Su nejaky Irancania ale ziaden Armen neprime muslimstvo NIKDY. A ja som krestanka tiez.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Samozrejme, ja som.....vieš, koľko sa ti takých prihlási?
antifunebracka
я не верю в иисуса христа, не верю в гуатаму будду, не верю в пророка мухаммада и в дед мороза я верить не буду)
mam pocit ze viac nez ti bojovnici to furt sem tahate vy vseliaki antineviemco
a na pravoslavie maju moslimovia najlepsi nazor si myslim,dokazom bolo vesanie popov na dennom poriadku napr mudzahedinmi v Bosne
Žica!
Srebrenica!
ak nie, uzite si rande,
pretoze nechcem, aby ho Adam rozbodal sipkami
@33 mám taký dojem že by úplne stačilo by keby mal zdravý rozum
1. Keby som moslimka tak sa zabijem.
2. Som KRESTANKA!
3. V živote k takej viere by som nešla ani keby ma mučili.
4. Moji predkovia boli mučený zato, , že neprijali moslimstvo. Bojovali za kresťanstvo. Vďaka tomu Arménsko je najstarší národ na svete čo prijal kresťanstvo.
5. Sice som toto nechcela písať ale toto ma dostalo.
Och -.- v živote som takýto facepalm nechytila. A čo dodám: NAJPRV SI POZITUJEM A PÍŠEM.
Pekný deň
A pekný deň
ale o islame vela viem ked som medzi moslimami zil
???
rofl, že moslimskí Arméni