no je to tazke ja som sa konecne ako tak prebudila z depky no neni to lahke aj snko vidis cierne je to hnusny pocit nic a nikoho nevnimas a z nicoho sa netesis a ci je riesenie tak to uz mu sis najst sama,ja wem ze to je tazke ale mozno sa to da- v nektorych pripadoch
z nestastia zazrak nevytrhne.. lebo nestsatny clovek si zazrak malokedy vsimne.. a ked tak v nom najde to co by prave nemal..
z nestastia sa treba vzchopit sam.. zvacsa po nakopnuti priatelmi.. nikdy nie je tak zle aby sa to nezlepsilo a vzdy je nieco co cloveka udrzi pi zivote... pri stasti..
strasne velmi sa mi tu paci symbolika z harryho pottera /tie priserky z azkabanu, ktore vysavali stastne myslienky ci tak nejak.. a proste niektori sa im dokazali postavit.. vytvorit si "patronov" zo stastnych myslienok/
kazdy mame nieco na co mozeme spomiant vzdy.. co nas naplni stastim co nam vzdy zdvihne naladu.. casom sa to moze menit a prichadzat moznu nove a nove.. avsak vzdy si treba v zlej chvili nieco najst.. je hlupe drzat sa v smutku a nestatai.. i ked niekto povie ze mu to tak vyhovuje.. neprospieva to..
už asi len čakám na zázrak,možem robiť čo chcem,namýšlať si že nie je dôvod byť neštastný,že je to len chvílkové,že to hned prejde,no skutočnosť je celkom iná
taktiež uznávam ten názor že za svoje šťastie či nešťastie je si človek z väčšej miery zodpovedný sám ale tak zase dakedy sa to proste nedá no
ja občas mávam taký zaujímavý stav že proste z dačoho som nešťastný ale pritom mi je fajn a dokážem sa aj zabaviť pokiaľ na to nemyslím (na tú konkrétnu vec čo ma robí nešťastným)
snazim sa na to nemysliet a odburavat to kadejakymi inymi cinnostiami,ale casto je to moc marne stale na to myslim.....a serie ma to,ale proste je to vo mne a len tak to von nejde a samozrejme priatelia ma drzia nad vodou a pozitivne myslenie,to musi byt...
Ako sa poznam, tak ja cakam asi na ten zazrak Nie som moc na riesenie problemov, lebo ich nikdy neviem vyriesit spravne a potom sa to len viac dodube.
Ale inak nie, vazne. Velmi si vazim svoj zivot a snazim sa tesit sa z vsetkeho co mam. Nemenila by som. To len ja mam taku povahu, ze si vsetko prilis beriem k srdcu, trapim sa blbostami. Ale vo vnutri viem, ze to nie je podstatne. Ze su omnoho dolezitejsie veci v zivote.
Ja! Ja som strašne nešťastná a čo sa proti tomu snažím robiť? Nič, lebo viem, že keď neurobím to, čo sa chystám urobiť, budem po svete chodiť ako kokot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
revať už nebudem
ale trhať a vrieskať asi áno
som šťastná
Ale ak nie som, tak počúvam hudbu, ktorá mi tú náladu zlepší a komunikujem tiež s ľuďmi, ktorí mi ju zlepšia.
snazim sa nieco robit ale je to asi ako cakanie na zazrak...
--
z nestastia zazrak nevytrhne.. lebo nestsatny clovek si zazrak malokedy vsimne.. a ked tak v nom najde to co by prave nemal..
z nestastia sa treba vzchopit sam.. zvacsa po nakopnuti priatelmi.. nikdy nie je tak zle aby sa to nezlepsilo a vzdy je nieco co cloveka udrzi pi zivote... pri stasti..
strasne velmi sa mi tu paci symbolika z harryho pottera /tie priserky z azkabanu, ktore vysavali stastne myslienky ci tak nejak.. a proste niektori sa im dokazali postavit.. vytvorit si "patronov" zo stastnych myslienok/
kazdy mame nieco na co mozeme spomiant vzdy.. co nas naplni stastim co nam vzdy zdvihne naladu.. casom sa to moze menit a prichadzat moznu nove a nove.. avsak vzdy si treba v zlej chvili nieco najst.. je hlupe drzat sa v smutku a nestatai.. i ked niekto povie ze mu to tak vyhovuje.. neprospieva to..
na môj horný komentár nájdeš vysvetlenie v blogu
ja občas mávam taký zaujímavý stav že proste z dačoho som nešťastný ale pritom mi je fajn a dokážem sa aj zabaviť pokiaľ na to nemyslím (na tú konkrétnu vec čo ma robí nešťastným)
napríklad TERAZ
Ale inak nie, vazne. Velmi si vazim svoj zivot a snazim sa tesit sa z vsetkeho co mam. Nemenila by som. To len ja mam taku povahu, ze si vsetko prilis beriem k srdcu, trapim sa blbostami. Ale vo vnutri viem, ze to nie je podstatne. Ze su omnoho dolezitejsie veci v zivote.
A bojím sa, že som chorá a nezoberú ma na hotelovku.
Ale s hotelovkou už nič nenarobím, takže čakám.
A s chorobou..No..Snažím sa brať lieky.. Viac už nemožem
Takže skor dufam, že sa všetko dá do normálu, lebo som verila, že apríl bude úžasný..a..no..nie je :/