Záleží od koho alebo čo. Akože, keby ja dám teraz mamine na narodky darček a ona ho predá, asi by ma to zamrzelo. Ale ak by mal len tak nečinne ležať zaprášený v skrini, tak asi radšej predať. Ale neviem.
Áno od dedka som dostala toľko zbytočnosti (mileniove známky, mince...), iba to zaberá miesto a je to úplná zbytočnosť :/ tak ked sa jedna minca dala predať za 25 eur, prečo nie Ale aby ste ma lepsie chápali, ja vyhadzujem/darujem aj veci, ku ktorým mam veľký citový vztah. Snazim sa mat totiž extrémne malo hmotnych veci. Iba knihy a to, čo súrne potrebujem. Inak vobec nic.
Tak akože nemusíš hneď do týždňa ale keď máš niečo dajme tomu rok a viac a nedotkol si sa toho asi je to pre teba zbytočnosť a pokiaľ to niekomu poslúži prečo nie
To záleží od darčeku, pokiaľ je to niečo tecnické, ako napríklad lyže na skialp a chceš si kúpiť nové tak dáva zmysel najprv staré predať. Ale keď ti niekto kúpi niečo symbolické tak je to podľa mňa také zvlástne predávať. Ale tak mne by to nevadilo Nech si každý robí čo chce so svojimi vecami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme