ja som si myslel ze sa NEDA prepadnut zo ziadnej "vychovy".. totiz u nas na zakladke kedysi xcela jedna ucitelka nechat ziaka prepadniut z "vychovy" ale nepodarilo sa jej to dosiahnut
Jak sa da prepadnuť z telesnej? Niesom športový typ, z telesnej sa vždy ulievam a som ten ktorý najviac sedí na lavičke, ale z telesnej by som neprepadol ani keby som chcel...
telesnej... lebo na matike treba rozmyslat co nie kazdemu ide, ale ked je niekto tlusty tak si za to moze sam... alebo inac nevidim dovod na prepadnutie z telesnej.
ked povies ze si prepadol z telesnej si pomyslim ze si na nu nechodil alebo ze mate blbu ucitelku, no ked mi povies ze si prepadol z matiky tak si pomyslim ze ty si teda blby
ten, kto dal túto anketu ani zďaleka nevie, čo sú problémy. Tá otázka znie ako výsmech z tých, čo prepadajú a trápi ich to. TAK SA TEŠ..., tebe asi toto nehrozí, no niekto má šťastie a niekto smolu, a niekto len natrafil na trafeného učiteľa, nie je to len o lajdáctve.
@kissfish nie, len z matiky, mám vymeškaných 48 percent hodín za druhý polrok, aj ked´ tam mám známky: 1-,2,3,5,1 tak ma chce ešte disciplinárne skúšať či čo, ja sa v tom nevyznám...testy budem robiť ešte tento týždeň, povedala že v auguste sa na to môže vykašlať, ked´ to môžeme urobiť už teraz, takže dobre
Ja žasnem, že sa dá prepadnúť z TV? TO akože je totálne drevo alebo na tej TV všetko ignoroval alebo na hodimy vôbec nechodil. No koniec koncov neprepadnúť z TV sa dá ovplyvniť ľahšie, stačí trocha vôle a dá sa, no matika je ťažší oriešok, tam nestačí len chcieť, ale treba aj vedieť.
@kissfish Nie nie nie No, možno raz sa stal Ale mám najviac zameškaných hodín z ročníka, a dôvodom je môj zdravotný stav. Od januára po jún som bol chorý sedem krát, spolu to sú dva mesiace a týždeň, čo som zameškal kvôli chorobe, takmer tri týždne školy som zameškal kvôli divadlu, vystúpeniam, konkurzom, festivalom, divadelným prehliadkam, a i. Len dva dni som zameškal z osobných dôvodov. Takže preto, popri divadlám a práci som nestíhal doučiť sa zameškané a takto to teraz dopadlo
Rozhodne ,že z telesnej preboha....šak ja nepoznám nikoho, kto by z telesnej prepadol...poznám pár ľudí, čo mali 4, ale to skôr z toho dôvodu, že na ňu nechodili....ale normálny učiteľ by nenechal nikoho prepadnúť z telesnej za normálnych okolností. A z matiky je to bežné, že niekto prepadne ...nie každý má logické myslenie a IQ na matematiku....mne matika lepšie ako na 2 nikdy nevyšla a to som mal už aj 4... toď vše.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
niekto nie je na sport a niekto zasa na cisla
telesnu sa treba snazit a existuje aj TVO co sa dost vyuziva
ale položme otázku inak..je väčšia hanba nevedieť tretiu odmocninu zloženej derivácie alebo nedokázať zabehnúť 60-ku pod dvadsať sekúnd..
Našťastie neprepadol nikto. Ale v prípade vysokej absencie už nejaký prepadli čo viem u nás z telesnej a potom robili reparát
ale keď prepadneš z telesnej - za to môže učiteľ, lebo iba debil by nechal niekoho prepadnúť z telesnej..
takže - väčšia hanba je prepadnúť pre vlastnú hlúposť než pre hlúposť učiteľa.. ale nasrali by ma oba prípady..
a ty prepadas aj z telesnej?
Ale tak matematiku mam dosť v pohode
A dokonca sa za to ani nehanbím, máme nie moc najlepšieho profesora, som zopárkrát necvičil kvôli úrazu, občas som si zabudol telesnú, a tak...
A inak nemyslím si, že prepadnúť z hocijakého predmetu je hanba, ak niečo niekomu nejde, môže sa veľa snažiť, a aj tak to nezvládne...
Mám asi tri spolužiačky, čo majú z TV sólovú štvorku na vysvedčení... lenže tu je to bohužiaľ bežná vec
náhodou, ja prepadám z matematiky a ktosi iný z telesnej a sme sa tak dohadovali že čo je väčšia hanba tak som to zavesil sem