ako sa dajú vyvolať anjely? xD
každopádne...ako ti môže privolanie božských bytostí spôsobiť psychické problémy? Práve anjeli liečia či nie? Teda pokiaľ nechceš "vyvolávať" tých padlých anjelov ...
Ešte ohľadom toho pentagramu (biela mágia) a obráteneho pentagramu (čierna mágia), našiel som fotku Bafoneta (okultná bytosť) ktorý ma na čele znak pentagramu vraj toho dobrého.
Ono pentagram je tak ci tak zbytocny. Vacsi problem je, ze aby aj prisla ta bytost, ktora chces aby prisla. Lebo pokial si neni cisty, nemas zvladnute techniky meditacie a vizualizacie, a len tak zo srandy to chces vyskusat. Tak vacsinou ludia natrafia na take bytosti, ktore si bud z teba robia picu, alebo v horsom pripade take, ktore ti mozu ublizit. A v lepsom pripade sa nic nestane.
Ja by som odporucila urcite mentalny trening pred takymito srandami, lebo ta to moze psychicky znicit a mozes narazit na hocico. Takze nasledky to moze mat rozne, podla toho, co z tych moznosti sa ti podari. Ked sa ti podari ozaj navodit sa na vyzsiu bytost, tak sa budes citit tak ako nikdy vzivote, pokojne, stastne, budes citit velku lasku, bude sa ti chciet plakat, a vsade bude svetlo alebo duha...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
každopádne...ako ti môže privolanie božských bytostí spôsobiť psychické problémy? Práve anjeli liečia či nie? Teda pokiaľ nechceš "vyvolávať" tých padlých anjelov ...
@neviem ci je to hriech ale ak mas slabu psychyku nemusis to psychicky zvladnut.
Ja by som odporucila urcite mentalny trening pred takymito srandami, lebo ta to moze psychicky znicit a mozes narazit na hocico. Takze nasledky to moze mat rozne, podla toho, co z tych moznosti sa ti podari. Ked sa ti podari ozaj navodit sa na vyzsiu bytost, tak sa budes citit tak ako nikdy vzivote, pokojne, stastne, budes citit velku lasku, bude sa ti chciet plakat, a vsade bude svetlo alebo duha...