Asi nič zásadné dajme tomu keby človek vedel zmysel života už by ho možno nebavil život. Prípadne aký zmysel by mal život keby človek presne vedel čo je po smrti.
@modrooka9939 su tu aj ludia, ktori v Boha neveria, tak im nechcem tuto myslienku vnucovat. len som chcela naznacit, ze by sa to pytali nejakej vsevediacej sily (pre kazdeho je to nieco ine)
pre mna Boh existuje a opytala by som sa ho asi ci vie splnit kazde nase prianie. a celkom by ma zaujimalo kolko sa dozijem a kolko moji najblizsi fakt by som to chcela vediet
ja by som sa ho spytal to ci sa mi oplati usmievat ...(on by to pochopil ako to myslim lebo je to boh a odpoval by mi)..a naisto by mi povedal ze ano......takze....naozaj jedine co by som sa ani ne chcel spytat ale chcel by som dovolenie nech sa s nim mozem do konca casu rozpravat o tom co ma napadne
@etelnair vidno že netipuješ loto garantovaná výhra pre prvé poradie je vždy 300 k € aj ked padol jackpot. Ked padol v lote v druhom tahu jack vyse 2,8 mil. tak hned na to zase niekto v druhom tahu vyhral garantovany 300k a dalsi tah zase. cize tri krat za sebou padol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Odpovieš mi na túto otázku "nie"?
divil by som sa že existuje ale tiež by to boli tie čísla na loto. A keď už tak poriadne a budem chcieť čísla na najbližších 5 ťahov !
a vyhrat viac nez raz po sebe budes akurat tak obvineny z podvodu a to sa kvoli tym 300k navyse neoplati
a to by som jednoducho vyriesil tak ze poslem niekoho ineho a pojdeme na polovice
alebo by som predával výherné žreby
ale ňe však treba byť skromný... stačil by jeden jack, tých 2,4 mil. stačí.
Ale nemám aj tak už otázku. Odpoveď som už dostal.