ked mi nieco nechuti, tak to nejem. kazda surovina mi teoreticky chuti, len nie v kazdom jedle/forme/stave. napr. niektore zeleniny mi nechutia, ale ked sa rozmixuju, tak su vyborne.
každopádne by som sa rada pochválila , že odkedy som pracovala v stánku s občerstvením tak už nepijem sladké vody ..iba čistú vodu , prípadne minerálku
@ssnehulienka haha presne tak som to pochopila aj ja najprv potom pozriem reakcie a ze WTF celkom normalne, tak som si to musela asi styri krat precitat kym som prisla a to ze je tam JETE a nie JE
ale inaaac chutia mi skoro vsetky zdrave veci, brokolicova polievka, kelovy privarok, mnam mnam ..akurat ryyb by som mohla jest viac
Tak jem daco zdrave tak bud preto ze som nenormalne hladna alebo pretoze mi to chuti. Alebo nechcem urazit hostitelov. Ale ked je hostitel mama alebo babicky tak to v pohode hladujem pretoze je to nieco zdrave a nechutne. Ale malo zdravych veci mi nechuti. Vacsinu zeleniny mam rada aj ovocie, skor nejake obilie a strukoviny nie vsetky. A skor mi nechutia nezdrave veci ako vacsina masa a fastfoodu s vynimkou sladkosti.
pripomina mi jedneho byvaleho spoluziaka z vysky, ktory vyzeral uplne do bodky ako on, a cely semester nepovedal inu vetu, ked sa ho na nieco pytali, len "vsetko tu uz bolo povedane".. komplet cely rok to odpovedal kazdemu profesorovi/doktorandovi, ktory sa ho na nieco opytal..celkovo bol taky cudak a ked sme s frajerkou boli na chate a on s nami spal na izbe, celu noc som sa bal, ze nas v spanku zabije
ok. a moje nutkanie cudziemu cloveku povedat o druhom cudzom cloveku tym padom naplnene
sú veci, ktoré mi mrte nechutia a zjem ich (napríklad paradajky) a sú veci z ktorých mi je zle, nechutia mi, nadrapuje ma z nich a preto ich nejem (kadejaké vnútornosti, plúcka, srdce, čokoľvek mimo čistého mäsa, ani fašírku nezjem a ani karfiol)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ved tie dve veci ziadnym sposobom neurcuju jedna druhu O.o
ano aj, ale pocase si na to zvyknem a uz to neberiem ako nieco, co mi nechuti, ale ako nieco, co proste pravidelne konzumujem a je to tak
a myslim ze urcite nie. vela zeleniny mi napr nechuti tak jem ovela viac tej, ktora mi chuti..
ale inaaac chutia mi skoro vsetky zdrave veci, brokolicova polievka, kelovy privarok, mnam mnam ..akurat ryyb by som mohla jest viac
inac nemam dovod jest to co mi nechuti len preto ze je to zdrave
zase kkt ukazoval urcite 80 zemiakov ako supe jeden za druhym
@tryffanya saba daba dubi daa, salala lala la la
to co je za chlapika?
pripomina mi jedneho byvaleho spoluziaka z vysky, ktory vyzeral uplne do bodky ako on, a cely semester nepovedal inu vetu, ked sa ho na nieco pytali, len "vsetko tu uz bolo povedane".. komplet cely rok to odpovedal kazdemu profesorovi/doktorandovi, ktory sa ho na nieco opytal..celkovo bol taky cudak a ked sme s frajerkou boli na chate a on s nami spal na izbe, celu noc som sa bal, ze nas v spanku zabije
ok. a moje nutkanie cudziemu cloveku povedat o druhom cudzom cloveku tym padom naplnene
a je to najvacsi pan hento
pretoze vlastne nie je nic co by som nezjedla z tych normalnych jedal