Na nete najdes anglicku verziu okamzite, ale v tom pripade si dobre priprav nervy, pretoze je to cele pisane honosnym stredovekym slangom Inak kniznica, alebo ak mas nervy obehnut ich 15, antikvariat.
A tiez nie je od veci precitat si predtym/potom nejake analyzy okolo toho, lebo to dielo je obrovske a nie je lahke vypacit z toho myslienku, ktoru John chcel vlastne povedat (justify the ways of God to men ).
to mi nehovorte ze 8 rocne dievcatko cita strateny raj
enos: moc dik za link na cesky preklad, som myslel ze to snad ani na nete nebude. ale musim povedat ze originalu v anglictine rozumiem viac ako tej starocestine
ja som čítala temné hmoty, jedna z mojich najobľúbenejších kníh a dokonca mám aj SK aj AJ verziu (slovenskú mi zabezpečil antikvariát » www.antiquariat.sk/... to bol normálne poklad, aj potom cez ebay )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A tiez nie je od veci precitat si predtym/potom nejake analyzy okolo toho, lebo to dielo je obrovske a nie je lahke vypacit z toho myslienku, ktoru John chcel vlastne povedat (justify the ways of God to men ).
český preklad z roku 1843, dá sa stiahnuť v pdf-ku (vpravo hore máš tlačítko)
enos: moc dik za link na cesky preklad, som myslel ze to snad ani na nete nebude. ale musim povedat ze originalu v anglictine rozumiem viac ako tej starocestine
určite odporúčam!