Chcel by som sa poradiť. Mám taký kašeľ, že celú noc nespím (teraz 3:16 ráno) a neviem už čo mám robiť. Teraz som si urobil Prieduškový čaj, ktorý neviem či pomôže keď že nie je nový. Okrem toho ešte beriem TRIFED a keď už strašne veľmi kašlem tak VENTOLI
nuž,neviem že akú radu očakávaš,ale ked pomáha ten čaj,tak si daj z neho a hod s tým ku lekárovi....no a ja som mal raz také,že mi nevedel pomôcť ani pľúcny,bol som na rentgene aj,proste mi nič nepomáhalo,tak som kašľal,že som sa dusil,musel som počkať,kým ma to prešlo,inak som si dával nejaké čínske cukríky,proti kašľu,neviem fakticky poradiť,sorry....
No za doktorom -.-.
Ja som tiež takto zacal... akslať som občasne ale hnusne a potom sa mi začal tvoriť hlien vo veľkom, sem tam som si pregrcol a nepomáhalo mi nič až antibio, takže pre istotu odporúčam doktora aby si neskončil ako ja a nepregrcol si pár krát, lebo to nie je nič príjmné do toho kašľa.
ja som tiez obcas po chorobe tak mala, ze mi zostal kasel aj 2-3 tyzdne. nechavala som si cajik pri posteli, aby som sa v noci mohla napit a ukludnut si hrdlo a potom som si dala tantum verde na cmulanie a zaspalo sa mi lepsie. ono ked stale kasles tak to hrdlo drazdis aj ked je uz teoreticky zdrave, potom sa nezahoji, cize treba sa naozaj snazit nejako nekaslat. cez den som si robievala cajiky s medom a ked vsetko bolo moc zle, tak som jedavala strasne mastne chipsy (to ked som mala mononukleozu a myslela som, ze zomriem), aby sa mi hrdlo tolko nesusilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ja som tiež takto zacal... akslať som občasne ale hnusne a potom sa mi začal tvoriť hlien vo veľkom, sem tam som si pregrcol a nepomáhalo mi nič až antibio, takže pre istotu odporúčam doktora aby si neskončil ako ja a nepregrcol si pár krát, lebo to nie je nič príjmné do toho kašľa.