Jedna z mojich weird spomienok ako male decko. Dovtedy parky s horcicou, na karnevale predomna jebli parky s kecupom a horcicou naraz. Ja ako zúfalý, slusny malý chlapec co bol naučený vsetko zjest tak mi neostalo nic ine ako zmiesat horčicu a kecup a jop, ta kombinacia pre mna bola tak super ze pouzivam dodnes
Ale nakoľko som počul, že párky sú jedno z najviac karcinogénnych jedál (pričom ďalej som to neskúmal do akej miery je to pravda), tak párky už jem len sporadicky. Nezdravé asi budú, rovnako ako aj slanina.
Horčica musi byt! Bez nej parky nesu ono Vacsinou pridam k nej aj kečup, a ked mam tak aj chren, najlepšie cerstvy postruhany a to mam uz potom deluxe parky a trochu zdravsie vďaka chrenu
A este si davam take ze surovu cibuľu zelenú cibuľku alebo aj paradajky, papriky, uhorky.
A s chlebom
Len horcicu, kecup mam rad napriklad k hranolkam alebo pecene zemiaky, ale urcite nie k parkom. I ked mozno pikantny ano, ale jemny nie, a sladky k parkom uz vobec nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tiež uprednostňujem horčicu!
A este si davam take ze surovu cibuľu zelenú cibuľku alebo aj paradajky, papriky, uhorky.
A s chlebom
1 z 10x kecup
Dokonca aj pri klobaskach a slanine
Horčicu kupujem len málokedy