Hello, chcem sa spytat ,aka je podla vas najlepsia kadernicka v Trnave ..keby sa dalo aj google mapu prihodit alebo aspon ulicu .. kamos ma poziadal, aby som mu to zistila , tak chcem aby sa zveril do dobrych ruk ...
No, vidím, že sa idú všetci pretrhnúť. Záleží asi od toho, koľko chce do toho investovať, keď je to človek náročný, tak asi bibi chic oproti jednote v pasáži europa. Počula som, že dobré kaderníctvo je aj v galérií v tescu, pri informáciach. Ja chodím k takým babám, na Kapitulskej, vedľa hotelu Dream a oproti hotelu Phoenix (tiež v pasáži, za susedov majú nejaké auto-moto
@matushka takze ta tvoja vie urobit s vlasmi divy? dakujem za help inac nezalezi na peniazoch,ale tak kedze to je "chlapsky" strih tak by to mohlo byt tak do 10ecok ..a kolko platis ty vacsinou za strih?
prepáčte, viem, že to nebude k téme, ale posledne vždy, keď kdesi vidím napísané že TRNAVA tak si na toto spomeniem (z osobných dôvodov - pričom nie som futbalový fanúšik)
Ja chodím pravidelne kaderníčke, čo sídli pri Bille (oproti prome) v tom oriflame. Hore má aj v takom okienku že kaderníctvo. Len treba sa tam objednať. A je to asi ulica hospodárska II
BTW baby majú okolo dvadsiatky a sú strašne ukecané a za strih si pýtaju tých desať eur A navyše mi dali dokopy moje kedysi strašne zanedbávané vlasy. Choď určite tam (to oproti Phoenixu)
@junkychess ako napísala @alchemille , sú to úplne super baby Ja som tam bola zatiaľ asi 3 či 4krát, robila mi aj účes na stužkovú. Kozmetiku majú Matrix od Loreal, krásne to voní A vždy odtiaľ odchádzam so super pocitom (teda keď nepočítam ten všeobecne zlý pocit, že moje vlasy sú kratšie
najlepšia je moja! volá sa monika a ona mi vie také vlasy urobiť vždy, že koniec
a je na pekárskej, volá sa to kaderníctvo soňa, je tam aj nejaká kozmetika a masáže alebo také niečo. je síce trochu drahšia, vždy som u nej nechávala tak 35€, ale stojí to za to.
@matusha@alchemille dakujem moc za help tak tam urcite teda skociime podla mna naj kadernicky su tak 20rocne ,mlade , tie vedia ten strih urobit presne tak ako clovek chce takze moc diik !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@antifunebracka ja xcem aby mu aj nejake vlasy ostali
@delegatka inac aj mne prve co napadne pri trnave je futbal... a ten song nema chybu D
Tá červená guča tam Keď už tam teda bude, daj mu ako záchytné body to, čo som napísala v prvom komente.
A ešte jedno kaderníctvo je v kultúraku na Trojičnom námestí, vedľa novej pošty čo tam je, tam sa dokonca netreba ani objednávať
a je na pekárskej, volá sa to kaderníctvo soňa, je tam aj nejaká kozmetika a masáže alebo také niečo. je síce trochu drahšia, vždy som u nej nechávala tak 35€, ale stojí to za to.