už je v poslednom čase bežne že malý prváčik na základnej ku mne prišiel a začal mi nadávať do p*č, lebo som sa na neho pozrela ..a nehovorím, že ja som svetec..
@4 presne, minule to spolužiačka dobre podala, že keď sme boli mi prváci tak sme sa dobre do skrinky nezatvárali pred deviatakmi, a sme mali aký taký rešpekt a teraz ale je mi to jedno ja som v partií kde síce vypijeme alkohol ale to len príležitostne prípitok a inak to nepotrebujeme ani cigáry
ale tak zas nie každý dvanásťročný pije, fajčí, je neslušný alebo prišiel o panenstvo, sú takí, ale nie je to väčšina a aj tak všetci, ktorých poznám, čo sú také prípady, tak majú problémy v rodine, rodičia sa o nich nezaujímajú, pijú, húlia a absolútne ich nekontrolujú, čo robia, s kým a kde, takže nemusí byť chyba iba v deťoch, ale aj v rodičoch
no..v mojom okolí sa horko ťažko nájde niekto normálny,slušný..inteligentný...a potom,že sa nemám ani s kým rozprávať...3/4 tu má blbé reči,jediné čo ich zaujíma je sex,a ich ťažké problémy,ktoré musia ťažko zapiť s alkoholom..a potom dlhé historky 14 ročných detí akí boli napití a kto čo s kým robil..a strááášna sranda...
a otázku kam tento svet speje si kladiem už dlhú dobu
Ja som nastúpila teraz na strednú a zostila som, že skoro celá trieda fajčí... Dalšie podrobnosti ešte som za tetno týždeň nezistila... Ale na základke to bolo snáď horšie... Je to tak, aj mňa to sere...
Je len málo mladých ktorí sa vedia zabaviť bez alkoholu a cigariet a trtkania... Som rada, že som sa ku tej menšine pridala aj ja a vieme sa naozaj tak super zabaviť aj bez alkoholu
nj ja keď som bola prváčka (ako tu bolo písané) tak ja som už ani nevedela kde sa mám pred deviatakmi a aj ôsmakmi skryť vtedy sme ich všetci rešpektovali .. a ja osobne nefajčím, síce nebudem klamať skúšala som to , ale nič viac.. poznám veľa kamarátov (aj mladších aj mladšie ktorý/é fajčia a niekde tam v hĺbke duše ich ľutujem podľa mňa v dnešnej dobe nie je IN fajčiť ale NEFAJČIŤ.. a ani to nikdy IN nebolo..
vieš, ale naša vláda nezaujíma tú, už dospelú zberbu. ľudí nezaujíma kultúra, chodenie do prírody, skutočné priateľstvá, nejaké morálne hodnoty.
minule som sedela s priateľom v mekáči a vedľa si prisadli takí 14 roční fafrnkovia debilní a ani takého debilka nesralo, že mi prisadol kabelku, ani sa neobťažoval ospravedlniť sa.
chýba im výchova nejaký cieľ, nejaké napredovanie.
máme toľko techniky a možností, no nik si to neváži, svet síce napreduje, no ľudia stagnujú, vraciame sa do čias opíc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Kto chce niečo zmeniť, zmení to a kto nie, bude o tom len básniť a skutok žiaden...
a k teme? ... rodic-skola-partia sa zmenili..rodicia nemaju cas..v skole sa neucia to co by mali..a partia,cize mladez si robi co chce a su drzi..
a otázku kam tento svet speje si kladiem už dlhú dobu
Je len málo mladých ktorí sa vedia zabaviť bez alkoholu a cigariet a trtkania... Som rada, že som sa ku tej menšine pridala aj ja a vieme sa naozaj tak super zabaviť aj bez alkoholu
nasa vlada & parlament su dokonaly obraz nasej spolocnosti
skoda reci...
minule som sedela s priateľom v mekáči a vedľa si prisadli takí 14 roční fafrnkovia debilní a ani takého debilka nesralo, že mi prisadol kabelku, ani sa neobťažoval ospravedlniť sa.
chýba im výchova nejaký cieľ, nejaké napredovanie.
máme toľko techniky a možností, no nik si to neváži, svet síce napreduje, no ľudia stagnujú, vraciame sa do čias opíc.