čo si myslíte?existuje? ja mám najlepšieho kamaráta chalana!a pritosom baba...podľa mňa je to fantastický človek,a za dobu čo sa poznáme,ma ani raz nezradil,máme spoločné záujmy a vynikajúco si rozumieme je podľa mňa lepší ako 10.báb ktoré sa vám pchajú
nie, nie je na tom nic zle, skor naopak. ale (sorry, ze sa odvolavam na tvoj vek) mas 12 a myslim, ze aj ludia, ktori si myslia, ze ste viac ako kamosi, maju okolo tej 12. a to vravi za vsetko. proste bud zavidia, alebo musia mat nejake objekty, ktore mozu ohovarat a este im nedje to ich hlaviciek, ze nieco take ako priatelstvo medzi chalanom a babou, je mozne...casom na to pridu ;o)
jasne ze na tom neni nic zle.. ale je mozne ze sa to postupne medzi vami vyvynie aj na nieco viac... ja mam nejakych kamaratov chalanov ale bohuzial vzdy tam bola vacsia naklonnost z jednej alebo z druhej strany....ale vzdy sa niekto prisposobil takze su to stale len kamaratstva.... existuje to samozrejme... ale najcastejsie asi medzi babou a gayom alobe chalanom a lesbickou.. existuju aj normalne.. takze v pohode
Ja som ten isty pripad, mam naj kamosa chlapca a tiez si o nas myslia to iste...ale neboj, urcite existuje, a mas pravdu baby su strasne falosne a chalani su stokrat lepsi...kasli na ostatnych co si myslia, dolezite je co citis ty a samozrejme aj on
Ja sa kamarátim len s chalanmi.. Moji naj kamoši mi vo všetkom poradia stále z pohľadu chalana a to sa mi páči.. Mala som naj kamošku, ale zistila som, že je to potvora, čo mi stále len podrážala nohy..
A je tu ešte jedna výhoda takého kamarátstva: NAJ KAMOŠ TI NEPREBERIE TVOJ OBJAV (teda, len ak by bol inak orientovaný)
Aj ja si myslím, že sa to dá P, tiež mám naj kamošku ale aj naj kamoša a s ním sa dajú preberať úplne iné veci a keď je to na totálne otvorenej úrovni, tak je to o niečom inom ako taký pokec s babou a som s ním kamoška už cez 8 rokov a žiadne zaláskovanie sa nedokonalo P
Podla mna na tom nieje nic zlee! Moji najlepsi kamarati, skoutocni kamarati z nich su traja, tak dve su baby... Podla mna je takyto vztah, aj ked len kamaratsky, krasny...
jasnee že existujee...moj BEST FRIEND je už celých dlhých 11 rokov chalan a uprimne,nic lepsie v mojom zivote nie je...s tym clovekom som minimalne 6krat za tyzden,mozno aj preto ze je mojim spoluziakom uz od prvej triedy a teraz to tahame aj na strednej ale samozrejme sme spolu po skole,vikendy..proste skoro stale neviem co by som bez enho robila,je presne ako ja,nikto iny ani moji rodicia ma nepoznaju tak ako on,je mojom oporou 24hodin,7 dni v tyzdni,jednoducho,sme nerozlucitelna dvojka kazdy to hovori lebo je to tak.A ja osobne mam urcite lepsie vztahy s chalanmi ako s niektorymi babami,chalani su asi viac uprimny,mam taky pocit...
A čo sa týka tých naázorov,že to môže prerásť v lásku..heh..no možné to asi je ale v mojom prípade je to nepredstaviteľné.Ani ja jeho ani on mna neberie ako partnera do buducnosti,dokonca sa jeden na druheho nedokazeme pozerat ako chalan na babu a naopak,aj ked je fakt krasny.Ale ked mi nejaka kamoska povie ze jeej ty ho poznas alebo take nieco,zacne sa rozplyvat,vzdy sa pozriem ze co? takze sú určite priateľstvá,ktoré su skutočne priateľstvá,nič iné a to je dobre
zistili mu rakowinu a ma posledne 3 roky pred sebou (((dost na howno to wediet ked wiem ze bez neho sa uz nedokazem radowat ((((je to super chalan,a ja wiem ze ma lubi..takze som si iísta ze aj kamaratstwo dokaze prerast do lasky
No ja mam tiez za najlepsiu kamosku babu..sice sa casto hadame ale nemozem si pomoct ale babe sa chalan zdoveri lahsie ako chalanovi..ale myslim si ze je tu vacsie riziko ze sa do seba kamarati zalubia rozidu sa a je to koniec kamaratstva..a styb drzim palec..
ja mam tiez najlepsieho kamosa uz treti rok chalana a rozumieme si perfektne.
A aj ked sa uz stalo ako ste tu pisali, ze vam to prerastlo do lasky mne sa to môze velmi tazko stat, lebo ho berem proste len ako super kamosa a on mna tak isto.
Styb, je mi to velmi luto, nedokazem si to ani predstavit, ake by to bolo, keby viem, ze mi taka blizka osoba zomrie
pdla mna je kamaratstvo s chalanom dobra vec....chalani ponukaju iny uhol pohladu na problemy.....a to ze chalan a baba nemozu len kamarati je pekna blbost.....pozna dost ludi....ktori maju za naj priatela osobu opacneho pohlavia......nic na tom nieje
podľa mna je prirodzené,ked sa dievča kamaráti viac s chlapcami,... ja to beriem ako normalne,ale ako si už spomínala,i ja poznam ludí, ktoré si potom to svoje domyslia...
Aj ja mam kamosky,ktorym sa zdoverujem a mam ich rad,a ked sme vonku len sami dvaja tak nasa obmedzena skola v nasej obmedzenej dedine si mysli ze spolu chodime,a potom sa dozvedam ze som som sa dal dohromady s tou a tou a ze kedy uz budem s tou a inou chodit a tak.Takze urcite existuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a ci si myslim, ze existuje? JASNE, ZE ANO!
A je tu ešte jedna výhoda takého kamarátstva: NAJ KAMOŠ TI NEPREBERIE TVOJ OBJAV (teda, len ak by bol inak orientovaný)
A ak by bola hrozba , že to u jedného prerastie do lásky...
Tož to býva smutné...
Ale určite to ide aj bez toho...
viem si predstaviť ako ti asi je....
že ste sa držali za ruku?alebo nebodaj ste si dali pusu na pusu?......
Je to o sympatiach...
A aj ked sa uz stalo ako ste tu pisali, ze vam to prerastlo do lasky mne sa to môze velmi tazko stat, lebo ho berem proste len ako super kamosa a on mna tak isto.
Styb, je mi to velmi luto, nedokazem si to ani predstavit, ake by to bolo, keby viem, ze mi taka blizka osoba zomrie
Bežná vec keď sú chlapec dievča kamarátmi.
Napríklad ja nemám dievča ale samé kamarátky....
...hip hop je laska